od wczoraj mam nowego lapka z win 8, 64bit. Zainstalowałem F1 2010, 2011 i nic... klikam na ikonkę, pokazuje się kółko niebieskie tak jak przy włączeniu gry, potem jest srebrna płytka obok kursora i na tym koniec gra się nie włącza, wszystko mam orginalne nie piraty... i nie wiem co mam robić dalej... jestem kompletnie zielony proszę o pomoc
Problem z uruchomieniem gry na Win8, nic się nie dzieje
Started by sunday24, 26 May 2013 14:31
3 replies to this topic
Posted 26 May 2013 - 14:31
Posted 26 May 2013 - 14:35
Spróbuj tak: na ikonę PPM --> właściwości --> Zgodność i ustaw Vistę.
Możliwe, że owe gry nie chodzą na 8, gdyż w wymaganiach gry jest napisane, że działają na systemach XP/Vista/7
Możliwe, że owe gry nie chodzą na 8, gdyż w wymaganiach gry jest napisane, że działają na systemach XP/Vista/7
Posted 26 May 2013 - 17:36
Aktualizacje masz zainstalowane? Patche do gry zainstalowane?
polecanelaptopy.wordpress.com
Posted 26 May 2013 - 18:34
sterowniki zainstalowane najnowsze? zwłaszcza te do grafiki, może masz wgl tylko integre i ona nie uciągnie, chodź f1 10 powinna dać rade
spróbuj w trybie zgodności z innymi systemami jak pisali wyżej
może jako administrator da rade
ogólnie zawsze warto samemu zainstalować system a skoro masz go razem z lapkiem powinieneś dostać też product key czy coś takiego do niego i nim aktywować
spróbuj w trybie zgodności z innymi systemami jak pisali wyżej
może jako administrator da rade
ogólnie zawsze warto samemu zainstalować system a skoro masz go razem z lapkiem powinieneś dostać też product key czy coś takiego do niego i nim aktywować
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users