Brak "urodzin" na stronie głównej Facebook
Napisano 11 maj 2013 - 11:49
Napisano 11 maj 2013 - 15:22
Zobacz jak jest na innej przeglądarce. Jak wejdziesz w "Wydarzenia" to powinnaś mieć kalendarz i zobaczysz kto ma urodziny.
Napisano 11 maj 2013 - 17:36
Hmm... Zaktualizuj przeglądarkę, wtyczki (JAVA, Flash), do tego wyczyść przeglądarkę - wszystkie dane
Zobacz jak jest na innej przeglądarce. Jak wejdziesz w "Wydarzenia" to powinnaś mieć kalendarz i zobaczysz kto ma urodziny.
jak wejde w wydarzenia to pisze kto ma urodziny, ale mi chodzi o to, żeby na stronie głównej pisało, bo nie rozumiem czemu na komórce są a na kompie nie, a moja koleżanka weszła u mnie na kompa i u niej są urodziny napisane, a ma ustawienia tak jak ja
Napisano 11 maj 2013 - 22:41
A od dawna to masz? Może najedź tam myszką, gdzie powinny być, może są jakoś ukryte.
Możesz napisać do pomocy technicznej Facebook, ale wątpię, aby ktoś odpisał.
Napisano 12 maj 2013 - 09:12
Ja też tego nie rozumiem... Ja przeszukałem u siebie ustawienia i nic takiego nie znalazłem o tych powiadomieniach urodzinowych na głównej.
A od dawna to masz? Może najedź tam myszką, gdzie powinny być, może są jakoś ukryte.
Możesz napisać do pomocy technicznej Facebook, ale wątpię, aby ktoś odpisał.
od kilku dni chyba, a dzisiaj moja siostra weszła na jej profil to u niej pisze a u mnie nie. Najechałam na to miejsce gdzie powinno pisać ale nie ma nic. Do pomocy technicznej już napisałam
Napisano 12 maj 2013 - 15:21
A może nie masz po prostu tych znajomych u siebie
Napisano 12 maj 2013 - 16:57
Czyli to coś z Facebook-iem musi być, poczekaj może na odpowiedź od Facebooka.
A może nie masz po prostu tych znajomych u siebie
znajomych mam u siebie, i jak w aktualnościach jade na dół to pisze że ktoś dodał post na tablicy XXX z okazji jego urodzin, ale nie wszystkich, a jak nie przewine paska na dół parę razy to się nie dowiem o urodzinach
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych