Jump to content

Photo

Brak "urodzin" na stronie głównej Facebook

• Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 ewela1020

ewela1020
  • Użytkownicy
  • 5 posts

Posted 11 May 2013 - 11:49

Witam. Na stronie głównej na facebooku nie ma informacji o tym, kto z moich znajomych ma urodziny (a wiem że dzisiaj mają bo inni dodają im wpisy) ale to jest tylko na komputerze, jak wejdę na fejsa na komórce to tam normalnie pisze. Czy mogę to zmienić , żeby na kompie widać było kto ma urodziny dzisiaj? Gdzie w ustawieniach to zobaczyć? Proszę pomóżcie.
  • 0

#2 Kamillo

Kamillo
  • Moderatorzy
  • 5751 posts

Posted 11 May 2013 - 15:22

Hmm... Zaktualizuj przeglądarkę, wtyczki (JAVA, Flash), do tego wyczyść przeglądarkę - wszystkie dane
Zobacz jak jest na innej przeglądarce. Jak wejdziesz w "Wydarzenia" to powinnaś mieć kalendarz i zobaczysz kto ma urodziny.
  • 0

#3 ewela1020

ewela1020
  • Użytkownicy
  • 5 posts

Posted 11 May 2013 - 17:36

Hmm... Zaktualizuj przeglądarkę, wtyczki (JAVA, Flash), do tego wyczyść przeglądarkę - wszystkie dane
Zobacz jak jest na innej przeglądarce. Jak wejdziesz w "Wydarzenia" to powinnaś mieć kalendarz i zobaczysz kto ma urodziny.

jak wejde w wydarzenia to pisze kto ma urodziny, ale mi chodzi o to, żeby na stronie głównej pisało, bo nie rozumiem czemu na komórce są a na kompie nie, a moja koleżanka weszła u mnie na kompa i u niej są urodziny napisane, a ma ustawienia tak jak ja
  • 0

#4 Kamillo

Kamillo
  • Moderatorzy
  • 5751 posts

Posted 11 May 2013 - 22:41

Ja też tego nie rozumiem... :puppyeyes: Ja przeszukałem u siebie ustawienia i nic takiego nie znalazłem o tych powiadomieniach urodzinowych na głównej.
A od dawna to masz? Może najedź tam myszką, gdzie powinny być, może są jakoś ukryte.
Możesz napisać do pomocy technicznej Facebook, ale wątpię, aby ktoś odpisał.
  • 0

#5 ewela1020

ewela1020
  • Użytkownicy
  • 5 posts

Posted 12 May 2013 - 09:12

Ja też tego nie rozumiem... :puppyeyes: Ja przeszukałem u siebie ustawienia i nic takiego nie znalazłem o tych powiadomieniach urodzinowych na głównej.
A od dawna to masz? Może najedź tam myszką, gdzie powinny być, może są jakoś ukryte.
Możesz napisać do pomocy technicznej Facebook, ale wątpię, aby ktoś odpisał.

od kilku dni chyba, a dzisiaj moja siostra weszła na jej profil to u niej pisze a u mnie nie. Najechałam na to miejsce gdzie powinno pisać ale nie ma nic. Do pomocy technicznej już napisałam
  • 0

#6 Kamillo

Kamillo
  • Moderatorzy
  • 5751 posts

Posted 12 May 2013 - 15:21

Czyli to coś z Facebook-iem musi być, poczekaj może na odpowiedź od Facebooka.
A może nie masz po prostu tych znajomych u siebie :chillout:
  • 0

#7 ewela1020

ewela1020
  • Użytkownicy
  • 5 posts

Posted 12 May 2013 - 16:57

Czyli to coś z Facebook-iem musi być, poczekaj może na odpowiedź od Facebooka.
A może nie masz po prostu tych znajomych u siebie :chillout:

znajomych mam u siebie, i jak w aktualnościach jade na dół to pisze że ktoś dodał post na tablicy XXX z okazji jego urodzin, ale nie wszystkich, a jak nie przewine paska na dół parę razy to się nie dowiem o urodzinach
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users