Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wybór klawiatury do 300 zł

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Quintoss

Quintoss
  • Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 08 maj 2013 - 19:43

Witam, zastanawiam się na zakupem poniższych klawiatur:

- Razer DEATHSTALKER
- Razer Lycosa
- Roccat Isku
- Cyborg v7

Jaką klawiaturę najbardziej polecacie ? A może macie inne propozycje ?

Pozdrawiam
Quintoss
  • 0

#2 jantomx

jantomx

Jar Jar

• Redaktorzy
  • 2069 postów

Napisano 09 maj 2013 - 12:02

300zł za gumę?! To jednym słowem ździerstwo. W dodatku te klawiatury są słabo wykonane, za tyle kasy możesz mieć porządne klawiatury mechaniczne sprawdź:
Tesoro Durandal, Corsair K60, Qpad MK-50, CM Storm Quickfire, Thermaltake Tt eSports MEKA najlepiej na switch-ach CHERRY MX Brown ew. Red
  • 0
Zapraszam na bloga - http://jantomx-blog.pl/.

#3 -_Scorpion_-

-_Scorpion_-
  • Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 18 maj 2013 - 13:41

U kolegi wyprobowalem Deathstalkera, ale bez dotykowego ekranu z prawej strony... Wyglada ladnie, wygodna, no warto ja kupic, ale sam zastanawiam sie nad Arctosem i Isku, chcialbym kupic Isku, ale nie wiem jaka jest opinia innych uzytkownikow, bo jej nie testowalem...
  • 0

#4 mw_1975

mw_1975
  • Użytkownicy
  • 2535 postów

Napisano 18 maj 2013 - 13:43

Moim zdaniem, 300 zł za klawiaturę to gruuuuuba przesada. Poszukaj jakiejś markowej Logitecha labo Microsoftu za 150 i moim zdaniem starczy. Ja gram na takiej za... 15 zł i da się? Da się!
  • 0
AMD Phenom II 955
Pentagram Karakorum HP-120 AlCu + Arctic Cooling AF1225L
4 GB DDR3 1600 MHz
Było Asus Radeon HD 6950 DCU II, jest XFX 7850 z AC Mono - czego się nie robi dla tej ciszy!
SilentiumPC Deus G1 600W

#5 GośćPCFOSTER

GośćPCFOSTER
  • Użytkownicy
  • 79 postów

Napisano 23 maj 2013 - 17:23

Ja też jestem zdania,że jest to lekka pzresada,ale jeśli kogoś na to stać to czemu by nie. Z wyżej podanych modeli proponuję Razer Lycosa. Kolega ma i bardzo sobie go chwali.
  • 0

#6 jantomx

jantomx

Jar Jar

• Redaktorzy
  • 2069 postów

Napisano 23 maj 2013 - 23:03

Ja widzę duży sens w kupowaniu drogiej klawiatury, przecież to z niej korzystamy codziennie i wygoda z jej użytkowania jest bezcenna. No i nie ma co porównywać klawiatury membranowej za 30zł do mechanicznej za dziesięciokrotność tej ceny bo to zupełni inne wrażenia z użytkowania. Miałem okazje korzystać z Tesoro Durandal Ultimate u znajomego i już wiem że kiedy tylko zabiorę się za zmianę klawiatury (puki co Logitech Deluxe 250) to na pewno na mechaniczną.

@UP twój kolega zapewne nigdy na oczy nie widział dobrej klawiatury i poleca jakiegoś Razera bo nie ma pojęcia że przepłacił sporo kasy. Przecież w tej cenie można mieć już porządnie wykonaną klawiaturę mechaniczną, jak np. Tesoro Durandal przy której ten Razer wypada bardzo blado.
  • 0
Zapraszam na bloga - http://jantomx-blog.pl/.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych