Otóż mam problem. Od dłuższego czasu mam problem z wszelkimi hostingami i youtube. Dźwięk leci poprawnie, a obraz dużo wolniej. Grzebałam w ustawieniach, aktualizowałam co mogłam, przywracałam ustawienia domyślne przeglądarki, w obawie, że może sama coś poprzestawiałam. Zero, nadal to samo. Wina nie może leżeć w moim komputerze, bo problem wystąpił przed formatem komputera, a po formacie było to samo. W dodatku, gdy włączam cokolwiek na youtube, a przewijam jakąś inną stronę wszystko niemiłosiernie się tnie. Używam aktualnej Mozilli, no i szukam pomocy. Jakieś pomysły?
Problem z odtwarzaniem filmów na Youtube itp.
Started by recovery, 07 May 2013 10:40
4 replies to this topic
Posted 07 May 2013 - 10:40
Posted 09 May 2013 - 18:44
Prawdopdoobnie musisz aktualizowac wersję przeglądarki,plus niezbędne wtyczki. Na innych przegladarkach jak Chrome czy internet Explorer też występuje ten problem?
Posted 10 May 2013 - 07:48
Ja na przykład zauważyłem że nie ładuja mi się filmy w wyższych rozdzielczościach a niby tez mam wszystko aktualne i tak dalej... Pewnie YT się sypie powoli
Posted 12 May 2013 - 13:04
Prawdopdoobnie musisz aktualizowac wersję przeglądarki,plus niezbędne wtyczki. Na innych przegladarkach jak Chrome czy internet Explorer też występuje ten problem?
Mam akualną wersję przeglądarki, ze względu na ostatnio robiony format kompa, potrzebne wtyczki raczej też. Na explorerze nie mam tego problemu, ale przywykłam do mozilli i dlatego szukam jakiegoś rozwiązania, które nie wiąże się ze zmianą przeglądarki.
Posted 12 May 2013 - 14:00
Spróbuj przeinstalować mozille i wszystkie wtyczki flash itp. poinstaluj. Jeżeli nie pomoże ściągnij chrome lub opere i sprawdź czy nadal jest problem.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users