Jump to content

Photo

Problem z uruchomieniem laptopa Toshiba Satellite C660-2MM

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 kwazi800

kwazi800
  • Użytkownicy
  • 9 posts

Posted 03 May 2013 - 22:55

Witam. Mam problem z uruchomieniem laptopa, chodzi o to, że gdy włączam komputer wyskakuje mi komunikat "Odzyskiwanie po błędzie systemu Windows" i mam do wyboru dwie opcje. Pierwsza to : "Uruchom narzędzie do naprawy systemu podczas uruchomienia(zalecane). Po kliknięciu w tę opcje, na dole ekranu pojawia się pasek i nad paskiem pisze "trwa ładowanie plików systemu Windows" po załadowaniu wyskakuje czarny ekran i kursor, kursorem mogę ruszać, ale nic poza tym. Drugą opcją jest "Uruchom system Windows normalnie". Po kliknięciu w tę opcję wyskakuje znaczek Windowsa, niby się ładuje, ale zaraz na sekundę pojawia się jakiś niebieski ekran z białymi napisami, i komputer uruchamia się ponownie i znów mamy do czynienia z pierwszym komunikatem. Nie wiem co jest tego przyczyną. Bardzo proszę o pomoc. Dodam jeszcze że na laptopie ma system Windows 7 Home Premium. Z góry dziękuję za pomoc. :)
  • 0

#2 Kamillo

Kamillo
  • Moderatorzy
  • 5751 posts

Posted 03 May 2013 - 23:15

A tryb awaryjny (F8) działa? Jeśli tak to spróbuj przywrócić system: Poradnik: Przywracanie systemu Windows XP/Vista/7
  • 0

#3 kwazi800

kwazi800
  • Użytkownicy
  • 9 posts

Posted 04 May 2013 - 10:19

A tryb awaryjny (F8) działa? Jeśli tak to spróbuj przywrócić system: Poradnik: Przywracanie systemu Windows XP/Vista/7

Jak włączam w tyrbie awaryjnym, niby się ładuje, ale zaraz przeskakuje do tego pierwszego komunikatu .
  • 0

#4 Kamillo

Kamillo
  • Moderatorzy
  • 5751 posts

Posted 04 May 2013 - 16:15

To spróbuj naprawić system z płyty Windows, tam też masz przywracanie systemu lub poprzez odzyskiwanie systemu.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users