Na co warto isć do kina?
Napisano 12 maj 2007 - 11:08
Napisano 12 maj 2007 - 11:36
Napisano 12 maj 2007 - 11:56
Napisano 12 maj 2007 - 12:23
A SpiderMan3 Podobno zje**li film.
Napisano 12 maj 2007 - 12:33
Napisano 12 maj 2007 - 15:01
Napisano 12 maj 2007 - 22:37
tylko ze te"pomyje" sa robione na tyle profesjonalnie, ze ludzie chca to ogladac...imho zabawna bajka...Pomyje po prawdziwym, pierwszym shreku... odgrzewany kotlet nie zawsze jest smaczny
Napisano 12 maj 2007 - 23:35
tylko ze te"pomyje" sa robione na tyle profesjonalnie, ze ludzie chca to ogladac...imho zabawna bajka...
Też bardzo lubię Shreka, ale dwójka była niestety dla mnie gorsza
Napisano 13 maj 2007 - 09:02
Nie tylko dla Ciebie. "Jedynkę" obejrzałem (w sumie) kilkanaście razy bez znudzenia. "Dwója" zaś przy drugim razie wydaje się... nudnaTeż bardzo lubię Shreka, ale dwójka była niestety dla mnie gorsza
Napisano 13 maj 2007 - 10:03
Napisano 13 maj 2007 - 10:29
Napisano 13 maj 2007 - 11:28
Napisano 13 maj 2007 - 11:30
a mi sie wlasnie taxi 4 nie podobalo... 1,2 i 3 byly duzo lepsze....ale to tylko moje zdanie...Ja polecam Taxi 4 ! Ogladalem juz i moge go w pelni polecic tak jak kazda poprzednia wersje
Napisano 24 maj 2007 - 18:40
ale można się pośmiać
MOBO-DFI INFINITY
RAM-2x512MB DDR400@480
PSU-MC-FEEL-350
VGA-7600GS Palit Sonic@GT
Napisano 16 lipiec 2007 - 20:59
Napisano 23 sierpień 2007 - 22:00
Wybieraj:
Albo:
Na jedno wyjdzie
"Transformers" n/c
No ale nie wszystko było takie złe :564:
Napisano 23 sierpień 2007 - 22:16
Czego można było się spodziewać po takim filmie? oj, tutaj mam sporo do powiedzenia. Ale pewnie nie każdy, bo połowa widowni próbowała spać, jednak głośniki nie pozwalały wykorzystać krzesełek kinowych do "ucięcia" sobie drzemki... Wracając do filmu:
PÅ‚ytkie postacie? Owszem.
NaciÄ…gane wÄ…tki? Jak najbardziej.
Śliczne kobiety, pościgi i efektowne walki przepełnione efektami specjalnymi? Tutaj się zgodzę, ale można się tego było spodziewać po reżyserze...
Film ma również swoje dobre strony. Żart? Nie. Fabuła, wspomniane wyżej efekty, humor, humor i jeszcze raz humor.
Przytoczę tutaj zdanie kolegi: "Takiej kumulacji amerykańskiego kina dla debili jeszcze chyba nie widziałem." coś w tym jest....
Pokolenie, które bawiło się "Megatronami" i oglądało bajkę animowaną pewnie będzie w 7 niebie ?
Napisano 23 sierpień 2007 - 22:37
Również oglądałem. Tak patrzę na oceny portali filmowych i mnie coś strzyka w kolanie....8,37/10 ?
Tylko w kolanie?
Czego można było się spodziewać po takim filmie? oj, tutaj mam sporo do powiedzenia. Ale pewnie nie każdy, bo połowa widowni próbowała spać, jednak głośniki nie pozwalały wykorzystać krzesełek kinowych do "ucięcia" sobie drzemki...
oj te głośniki strasznie... nie dało się zasnąć...
PÅ‚ytkie postacie? Owszem.
Płytkie? To mało powiedziane... Więcej wyrazistości i charakteru ma już chyba miś push-upek
Naciągane wątki? Bajka... Kiedyś oglądałem to pamiętam...Naciągane wątki? Jak najbardziej.
Michael Bay... Nudziło się chłopakowi wieczorami to zrobił "coś" takiego. Lubie jego niektóre filmy, są płytkie ale za to pełne patosu i doskonałej muzyki. Jednak to co teraz zobaczyłem... Nieładnie Panie Bay... Ma Pan "-" u mnieŚliczne kobiety, pościgi i efektowne walki przepełnione efektami specjalnymi? Tutaj się zgodzę, ale można się tego było spodziewać po reżyserze...
Film ma również swoje dobre strony. Żart? Nie. Fabuła, wspomniane wyżej efekty, humor, humor i jeszcze raz humor.
Humor? Owszem, jakiś humor jest... ale no własnie ale Zestawienie świata realnego z bandą gadających robotów samo w sobie jest już zabawne
Przytoczę tutaj zdanie kolegi: "Takiej kumulacji amerykańskiego kina dla debili jeszcze chyba nie widziałem." coś w tym jest....
Zgadzam się z nim Społeczeństwo zza oceanu ma to do siebie, że uwielbia hollywoodzkie gnioty zwane superprodukcjami za grube miliony...
Pokolenie, które bawiło się "Megatronami" i oglądało bajkę animowaną pewnie będzie w 7 niebie ?
Bajke oglądałem i co Z tego co pamiętam miałem jakieś zabawki w tym stylu i co? Film to dno i 10 metrów mułu...
No może poza...
jak już wcześniej wspomniałem... 8-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych