Witam otóż mam taki problem . Natomiast jeśli puszczę jakąkolwiek piosenke na Youtube to leci mi z moich 5.1 glosników . jeśli już ja sciagnę to leci mi tylko tak jakby z jednego .a k odtworzę jakiś film na komputerku to jest z wszystkich glosników dobiega glos . pomorze ktoś ? .
przykład na chomikuj pósciłem piosenke otrzymałem glos z wszystkich pobrałem ja i już nie ma , próbowałem już poprzez dwa programy i to samo . mam Winodws 8 . pomocy !
Nie działają wszystkie głośniki w programach do muzyki
Rozpoczęty przez szolcus, 12 kwi 2013 12:50
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 12 kwiecień 2013 - 12:50
Napisano 12 kwiecień 2013 - 13:26
Z opisanego problemu wynika, że to kwestia ustawień w programach do muzyki, napisz jakich używasz.
Napisano 12 kwiecień 2013 - 13:33
Standardowy media player , oraz madia player clasic . ale w filmach poprzez ten program nie ma problemu
Napisano 12 kwiecień 2013 - 15:55
A spróbuj zainstalować program AIMP.
Napisano 12 kwiecień 2013 - 16:04
teraz zainbstalowałem Foobar2000 i dalej to samo .
dobra zainstalowałem ten twój programik i działa . wielkie dzięki za pomoc . dobrze ,że są taci ludzie jak Ty ,że zawsze pomogą + dla Ciebie . tylko nie wiem czemu w innych programach nie ma skoro nic nie zmianialem w nich a zawsze glos był
dobra zainstalowałem ten twój programik i działa . wielkie dzięki za pomoc . dobrze ,że są taci ludzie jak Ty ,że zawsze pomogą + dla Ciebie . tylko nie wiem czemu w innych programach nie ma skoro nic nie zmianialem w nich a zawsze glos był
Napisano 12 kwiecień 2013 - 18:06
Tak jakby myślałem, że będzie działać. Muzykę, którą masz nagrana może być w stereo, co nie daje odtwarzanie na głośnikach 5.1
A odnośnie tych innych programów to możesz spróbować jeszcze tego:
1. PPM na głośnik na pasku zadań > Urządzenia do odtwarzania > Rozszerzenia > zaznacz "Wypełnienie głośników" lub w panelu karty sprawdź.
2. W programie Foobar2000 to kwestia ustawień w samym programie z tego co wiem.
3. W programie WMP zobacz w zakładce "Urządzenia", tam masz coś odnośnie głośników.
4. Zobacz też to >> Klik i Klik - trzeba się zalogować
No i warto też sprawdź ustawienia karty dźwiękowej jak i w samy panelu karty, czy masz wszędzie ustawione na głośniki 5.1
A odnośnie tych innych programów to możesz spróbować jeszcze tego:
1. PPM na głośnik na pasku zadań > Urządzenia do odtwarzania > Rozszerzenia > zaznacz "Wypełnienie głośników" lub w panelu karty sprawdź.
2. W programie Foobar2000 to kwestia ustawień w samym programie z tego co wiem.
3. W programie WMP zobacz w zakładce "Urządzenia", tam masz coś odnośnie głośników.
4. Zobacz też to >> Klik i Klik - trzeba się zalogować
No i warto też sprawdź ustawienia karty dźwiękowej jak i w samy panelu karty, czy masz wszędzie ustawione na głośniki 5.1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych