Witam mam pendriva tego co jest na tej stronie http://www.adata.com...uctNo=AFP2ZZZWH znalazlem go dzis przegladajac kartony po remoncie pendriva uzywal moj brat ale mu zaginal wiec kupil sobie inny teraz jest w niemczech a ja pendriva znalazlem jednakk jest on zabezpieczony na haslo i na odcisk.
Mozna wybrac albo odcisk albo haslo, ale ja hasla nie znam wiec jak je moge zdobyc jest jakis program?
Próbowałem już:
- formatować
- pobrałem oprogramowanie z tamtej strony ale nie działa

hasło pendrive- pomoc
Started by sony_st, 13 Jun 2009 14:46
2 replies to this topic
Posted 13 June 2009 - 14:46
Posted 16 June 2009 - 09:31
Jeśli jest zabezpieczone hasłem to nie wejdziesz póki nie podasz dobrej kombinacji. Jeśli hasło jest długie to metoda brutal force nie przyda się, gdyż komputer będzie liczył miliony milionów różnych kombinacji, a znalezienie dobrej zajmie mu ok dwóch tygodni
.

Gigabyte 970-UD3, AMD Phenom II X4 955, Gigabyte Radeon HD6770, 2x2GB GoodRam PC1600, Seagate Barracuda 1TB, OCz 500W, Windows 7 Pro 64-bit, Realtek RTL8139 50mbps, SE Xperia X10i
Posted 17 June 2009 - 16:21
raczej nie polecam ci łamać tego hasła, po prostu brata ładnie poproś o hasło (nie mówię że ci da)
Tak jak VJ wspomniał, Metoda BruteForce na nic się nie zda.
Spróbuj także napisać do producenta czy istnieje jakiś sposób, bo zapomniałeś hasła
pozdro
Tak jak VJ wspomniał, Metoda BruteForce na nic się nie zda.
Spróbuj także napisać do producenta czy istnieje jakiś sposób, bo zapomniałeś hasła

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users