Jump to content

Photo

Problem z uruchomieniem aplikacji, błąd 0xc0000005

• Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Gnacio

Gnacio
  • Użytkownicy
  • 62 posts

Posted 03 April 2013 - 16:48

Witam.

Mam problem z programem italc (klient). Po zainstalowaniu i probie uruchomienia wystepuje blad:

Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0000005). Kliknij przycisk OK, aby zakończyć aplikacje

Skanowałem antywirusem i antyspywarem - nic nie ma.
Zainstalowalem:
- Microsoft .NET Framework 4
- Microsoft Visual C++ 2010 x86 Redistibutable
- Service Pack 3

I dalej nic. Ma ktos jakies pomysly? Na serwerze (eOS) jest ok.
  • 0

#2 Kamillo

Kamillo
  • Moderatorzy
  • 5751 posts

Posted 03 April 2013 - 17:42

Odnośnie samego komunikatu to znalazłem tak, to co pomagało:

Pełne skanowanie systemu Malwarebytes Anti-Malware Free - przed skanem wykonaj aktualizacje programu i bazy wirusów.
Jeśli program coś znajdzie usunąć. Pliki zostaną przeniesione do kwarantanny.
Należy wejść z zakładkę "Kwarantanna" i usunąć wszystko, zgodzić się na uruchomienie systemu.

Odinstalowanie kodeka fddshow
  • 0

#3 Gnacio

Gnacio
  • Użytkownicy
  • 62 posts

Posted 04 April 2013 - 06:51

Odnośnie samego komunikatu to znalazłem tak, to co pomagało:

Pełne skanowanie systemu Malwarebytes Anti-Malware Free - przed skanem wykonaj aktualizacje programu i bazy wirusów.
Jeśli program coś znajdzie usunąć. Pliki zostaną przeniesione do kwarantanny.
Należy wejść z zakładkę "Kwarantanna" i usunąć wszystko, zgodzić się na uruchomienie systemu.

Odinstalowanie kodeka fddshow

Niestety nic to nie pomogło. Spróbuje zrobić format na komputerze obok i wtedy zobaczę czy na nim pójdzie. Bo teraz jestem w innej pracowni i program działa dobrze. Żadnych problemów nie było. A widziałem że tutaj też są kodeki, więc to nie powinno przeszkadzać. Ale widzę, że tutaj jest Microsoft Visual C++ w wersji 2008 i 2010. W tamtej pracowni miałem tylko 2010. Spróbuje też zainstalować. Może coś da. Albo jeszcze przeinstalować wersje 2010, bo czytałem, że jest wadliwa
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users