Skocz do zawartości

Zdjęcie

Szukam fotografa do firmy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 rezmere

rezmere
  • Użytkownicy
  • 37 postów

Napisano 02 lipca 2026 - 08:47

Szukam fotografa do sesji dla mojej firmy, potrzebujemy zdjęć do strony internetowej i do materiałów marketingowych. Pierwszy raz zlecam coś takiego i nie wiem od czego zacząć i jak się przygotować do takiej sesji.

• 0

#2 Ashwalker43

Ashwalker43
  • Użytkownicy
  • 4 postów

Napisano 02 lipca 2026 - 10:21

Aby sprawnie zorganizować pierwszą sesję firmową, zacznij od określenia celu i zebrania przykładowych zdjęć, które pomogą fotografowi zrozumieć Twoją wizję. Wybierz profesjonalistę z doświadczeniem biznesowym, którego portfolio pasuje do estetyki Waszej marki, a przed samym dniem zdjęciowym zadbaj o uprzątnięcie biura oraz schludny, wyprasowany ubiór pracowników.

• 0

#3 montes

montes
  • Użytkownicy
  • 35 postów

Napisano 02 lipca 2026 - 10:57

Dobry fotograf na etapie briefingu zapyta cię o styl który ci odpowiada i poprosi o przykłady zdjęć które lubisz bo to jest najszybszy sposób żeby mówić o tym samym językiem. Przy sesjach firmowych warto też przemyśleć lokalizację bo zdjęcia w twoim biurze czy przestrzeni roboczej często wyglądają bardziej autentycznie niż w wynajętym studio. Portfolio fotografa powinno pokazywać wcześniejsze sesje firmowe a nie tylko portretowe bo to różne kompetencje. Na https://andrzejstajer.pl/ możesz zobaczyć zakres usług i portfolio.

Od siebie mogę polecić, mają konkretną ofertę. 

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych