jak można ustawić hasło administratora czy jakies inne ale zeby nei bylo hasła do profilu tylko takie które uniemożliwi innym uzytkowinkom instalowanie czegokolwiek lub dokonywania jakichkolwiek zmian na kompie. chodzi mi o to zebym tylko ja miała mozliwosc po wpisaniu hasla na instalowanie ale bez zakaldania hasla na sam profil. jest taka opcja??
Program do blokowania elementów systemu Windows
Started by magdaes, 21 Mar 2013 19:21
2 replies to this topic
Posted 21 March 2013 - 19:21
Posted 21 March 2013 - 21:50
Lepszym pomysłem będzie utworzenie nowego konta i nadanie mu kontroli rodzicielskiej.
Wtedy użytkownik nie będzie mógł instalować programów, a programy, z których będzie mógł korzystać też możesz ustawić.
A jeśli chodzi o program to może WinGuard. Początkowe hasło do używania programu brzmi: LETMEIN.
Oczywiście na takie programy trzeba uważać, bo możesz raz zablokować i już nie odblokować.
Wtedy użytkownik nie będzie mógł instalować programów, a programy, z których będzie mógł korzystać też możesz ustawić.
A jeśli chodzi o program to może WinGuard. Początkowe hasło do używania programu brzmi: LETMEIN.
Oczywiście na takie programy trzeba uważać, bo możesz raz zablokować i już nie odblokować.
Posted 24 May 2013 - 15:00
Jak chcesz wprowadzić ograniczenia w komputerze to polecam kilka poradników:
jak ograniczyć czas korzystania z komputera
jak zablokować panel sterowania
blokada stron internetowych
blokada pulpitu
Gdybyś jeszcze czegoś potrzebował to pisz
jak ograniczyć czas korzystania z komputera
jak zablokować panel sterowania
blokada stron internetowych
blokada pulpitu
Gdybyś jeszcze czegoś potrzebował to pisz