Pomoc z laptopem
Posted 11 March 2013 - 22:18
No i teraz zaczyna się problem. Gdy biorę normalny to nic nie działa. Ładuje się pasek windowsa i spowrotem do wybierania trybów.
Następnie próbowałem z ostatnimi działającymi oprogramowaniami, niestety czekało mnie to samo i w gruncie rzeczy nie wazne co zrobie i tak cofa mnie do tego samego ekranu. Ani blue ded screena ani nic. Macie jakąś porade? Dzień wcześniej laptop normalnie działał.
Posted 11 March 2013 - 22:34

Naprawiając komputer, bądź świadom tego, że przyczyną usterki może być element, którego nigdy o to byś nie podejrzewał, a to dlatego, że komputer jest czasami ciężej zrozumieć niż kobietę i dlatego też nie dziw się, że ktoś kto się na tym zna, nie jest w stanie na "pstryknięcie palcem" powiedzieć Ci, co się zepsuło
Asus H97-plus
Intel I5 4590 chłodzenie Cooler Master V6-GT
Kingston 2x4GB 1600MHz + Goodram Play DDR3 4GB 1600MHz
Gigabyte GF GTX 650 Ti Boost
Tagan Piperock III 700W
Zalman Z9-U3
Posted 12 March 2013 - 10:51
Posted 13 March 2013 - 13:55
Posted 13 March 2013 - 16:16
Posted 13 March 2013 - 16:20
pozdro.
Michal Stasiowski
Posted 13 March 2013 - 17:40
Niestety ta stronka mi nie pomoże z racji tego, że nie mam możliwości zalogowania się chociażby na żadnym stanie. Pasek ładowania windowsa i reset, i tak ciągleTutaj masz opisane jak przywrócić system: http://windows.micro...asked-questions
Posted 13 March 2013 - 17:42
Naprawiając komputer, bądź świadom tego, że przyczyną usterki może być element, którego nigdy o to byś nie podejrzewał, a to dlatego, że komputer jest czasami ciężej zrozumieć niż kobietę i dlatego też nie dziw się, że ktoś kto się na tym zna, nie jest w stanie na "pstryknięcie palcem" powiedzieć Ci, co się zepsuło
Asus H97-plus
Intel I5 4590 chłodzenie Cooler Master V6-GT
Kingston 2x4GB 1600MHz + Goodram Play DDR3 4GB 1600MHz
Gigabyte GF GTX 650 Ti Boost
Tagan Piperock III 700W
Zalman Z9-U3
Posted 13 March 2013 - 18:02
Spróbuj w trybie awaryjnym albo z poziomu płyty jeśli masz, wkładasz płytę, wybierasz języki, klikasz na dole Napraw Komputer i być może wtedy automatycznie się naprawi.Niestety ta stronka mi nie pomoże z racji tego, że nie mam możliwości zalogowania się chociażby na żadnym stanie. Pasek ładowania windowsa i reset, i tak ciągle
Jeśli nie to trzeba wybrać system, kliknąć dalej i będziesz miał Przywracanie systemu - jakoś tak to było.
Posted 14 March 2013 - 19:13
Posted 14 March 2013 - 19:23
Włóż dysk instalacyjny lub dysk naprawy systemu.
Ponownie uruchom komputer, używając przycisku zasilania komputera.
Jeśli zostanie wyświetlony monit, naciśnij dowolny klawisz, aby uruchomić komputer z dysku instalacyjnego lub dysku naprawy systemu.
Jeśli komputer nie jest skonfigurowany do uruchamiania z dysku CD lub DVD, zapoznaj się z informacjami dostarczonymi razem z komputerem. Być może będzie konieczna zmiana ustawień systemu BIOS komputera. Aby uzyskać informacje o tym, które ustawienia należy zmienić, skorzystaj z witryny sieci Web producenta komputera. Aby uzyskać więcej informacji o systemie BIOS, zobacz temat System BIOS: często zadawane pytania.
Wybierz ustawienia języka, a następnie kliknij przycisk Dalej.
Kliknij pozycję Napraw komputer.
Ten krok ma zastosowanie tylko w przypadku używania dysku instalacyjnego systemu Windows.
Wybierz opcję odzyskiwania, a następnie kliknij przycisk Dalej.
Posted 14 March 2013 - 21:45
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users