Hmm... Nie używam tego programu, ale polecam Ci go wyłączyć. Prawdopodobnie czyściłaś rejestr i system tym programem.
Proponuje pobrać CCleaner, wyłączyć wszystkie programy, uruchomić program. W zakładce Cleaner kliknąć na Uruchom Cleaner, usunie Ci wszystkie niepotrzebne pliki.
Następnie przejść w zakładkę Rejestr kliknąć Skanuj by znaleźć problemy, a po skanowaniu kliknąć na Napraw zaznaczone problemy i usunąć wszystko.
I powtórzyć tą czynność jeszcze raz, tym programem na pewno nie uszkodzisz systemu, bo sam korzystam, a tym wyżej to nie wiem.

Probelmy z facebookiem.
Rozpoczęty przez sylwia12198, 10 mar 2013 23:35
24 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 11 marzec 2013 - 12:37
Napisano 11 marzec 2013 - 13:03
Zrobione. Co dalej ?
Napisano 11 marzec 2013 - 15:36
Wszystko? Odinstaluj program PC Performer. A to co pisałem w poście #19 też zrobiłaś, z tymi aktualizacjami, programami?
Jeśli nie to wykonaj wszystko tak jak tam napisałem.
Jeśli nie to wykonaj wszystko tak jak tam napisałem.
Napisano 11 marzec 2013 - 15:41
Wszystko zrobiłam.
Napisano 11 marzec 2013 - 16:17
No to chyba wszystko, włącz sobie jeszcze automatyczne aktualizacje systemu.
Używaj też programu CCleaner tak jak pisałem. Tylko nie rób nic w zakłdce "Wymazywanie dysku".
Jak chcesz możesz dać jeszcze log z CCleaner > Narzędzia > Autostart, może coś jest niepotrzebnie dodane do autostartu.
A i usuń program Malwarebyte, bo masz wersje testową. Tak samo jak masz kilka antywirusów to usuń, zostaw tylko jeden.
Jak masz jakiś problem jeszcze to pisz.
Używaj też programu CCleaner tak jak pisałem. Tylko nie rób nic w zakłdce "Wymazywanie dysku".
Jak chcesz możesz dać jeszcze log z CCleaner > Narzędzia > Autostart, może coś jest niepotrzebnie dodane do autostartu.
A i usuń program Malwarebyte, bo masz wersje testową. Tak samo jak masz kilka antywirusów to usuń, zostaw tylko jeden.
Jak masz jakiś problem jeszcze to pisz.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych