Skocz do zawartości

Zdjęcie

Kontrola ;/

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Logareek

Logareek
  • Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 10 marzec 2013 - 22:14

Witam , moim problemem jest nadopiekoncza mamusia ktora zalozyla mi kontrole rodzicielsko na komputer i teraz nie moge na komputerze zrobic kompletnie nic ... Wiec moje pytanie brzmi jak moge to " obejsc " ; ) Instalacja 2 systemow ? To wiem . Ale bardziej chodzi mi o jakies wejscie na to jej konto czy cos w tym stylu . PS. Czy jesli przywroce system do czasu kiedy mi to zrobila cofna sie te ustawienia ? Poniewaz wczesniej moje konto bylo administratorem a jej konto bylo tylko dodatkowe . Z gory dzieki za wszelka pomoc zwiazana z tym tematem .

Pozdrawiam Logareek
PS.Moj system to Windows 7 ; )
  • 0

#2 melosz

melosz
  • Użytkownicy
  • 56 postów

Napisano 11 marzec 2013 - 09:21

Pewnie ma hasło na swojego na swój profil, tak ??? to ściągnił płytę hirens boot i skożystaj z programu do usówania haseł (pod win7 chyba też jakiś działa) ściągniesz hasło z profilu mamuśki i przy okazji tą blokae rodzicielska... w ogóle co to za rodzice że zakładają dziecku cos takiego... a przyjmuję ze młody nie jesteś
  • -1

#3 Logareek

Logareek
  • Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 11 marzec 2013 - 15:59

Lat mam 16 . Dzieki bede probowac jesli cos bedzie nie tak wroce :)
  • 0

#4 silent

silent
  • Użytkownicy
  • 771 postów

Napisano 11 marzec 2013 - 21:14

jeżeli potrafiła obciąć uprawnienia to prawdopodobnie takie manipulacje też bez trudu wyłapie. u mnie miałbyś czasowy absolutny szlaban.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych