Witam jestem tu po raz pierwszy więc jeśli będzie coś nie tak jak powinno to z góry przepraszam. Ale do rzeczy. Interesuje mnie laptop chiligreen m57a ale nigdzie nie mogę znaleźć jego szczegółowych parametrów. Jedynie takie zdawkowe. Opini na jego temat też mało. Znacie może jakaś stronę gdzie znajdę to czego szukam? Pozdrawiam

Gdzie znajdę parametry laptopa
Started by Angelika_852, 10 Mar 2013 21:38
4 replies to this topic
Posted 10 March 2013 - 21:38
Posted 10 March 2013 - 21:47
Znalazłem niby, że ten laptop występuje też pod nazwą M570A i tu znalazłem jego parametry: http://tiny.pl/h2zqf
A ile w tym prawdy, że występuje też jako M570A to nie wiem.
A ile w tym prawdy, że występuje też jako M570A to nie wiem.
Posted 10 March 2013 - 22:12
No też tak słyszałam i jeszcze pod paroma innymi nazwami :-) ale dzięki czegoś takiego szukałam
Posted 12 March 2013 - 10:39
Rzadko kiedy spotyka się te modele laptopów,więc jeśli już na taki natrafisz,to warto poczytać pinie na temat jakości i slidności wykonania. Może podaj więcej szczegółów,chociazby tego czego oczekujesz od swojego laptopa i wtedy postaramy się coś doardzić.
Posted 17 March 2013 - 12:07
Zgadza się ten sprzęt występuje również pod nazwą Clevo m570a, albo Alienware. Jest to dość stary sprzęt i odradzałbym jego zakup w tej chwili - chyba, że potrzebujesz jakiejś innej porady w jego kwestii (dobór sterowników itp.) ?
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users