Skocz do zawartości

Zdjęcie

niedziałający penDrive

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 dara_21

dara_21
  • Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 01 czerwiec 2009 - 12:30

Mam problem z pendrive albo z portem USB w laptopie. Wcześniej było wszystko ok.
Otóż, gdy wkładam pen drive (obojętnie jakiego) do portu to komputer w ogóle go nie znajduje, albo wyskakuje komunikat, ze nie znany sprzęt. Sprawdzałam menadżera urządzeń - tam wszystko jest OK. Pen drive na innych komputerach działa bez zarzutu. HELP...

dodam, ze jak podłączę mysz do tych portów to działa....

//Khayyin

• 0

#2 Vicious Jack

Vicious Jack
  • Użytkownicy
  • 750 postów

Napisano 02 czerwiec 2009 - 17:08

Potrzebujesz prawdopodobnie sterowników do portów USB.
Spróbuj przywrócić system do czasu, gdy nie było żadnego problemu.
  • 0
Gigabyte 970-UD3, AMD Phenom II X4 955, Gigabyte Radeon HD6770, 2x2GB GoodRam PC1600, Seagate Barracuda 1TB, OCz 500W, Windows 7 Pro 64-bit, Realtek RTL8139 50mbps, SE Xperia X10i

#3 dara_21

dara_21
  • Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 03 czerwiec 2009 - 11:04

Wlasnie nic nie zmienialam, ktoregos piękengo dnia wkladam pendrive a tu lipa.... I tak ze wszystkimi 4 portami. Tak jak juz pisalam, gdy podlączam do nich myszke to wszystko dziala :P

Ortografia panienko... - VJ
  • 0

#4 Michal

Michal

Michal

• Guests
  • 1386 postów
  • LokalizacjaRybnik

Napisano 03 czerwiec 2009 - 14:58

Witam Kiedyś miałem podobny problem. Proszę dać log z programu combo fix. Proszę wkleić log na wklej.org
  • 0
Dołączona grafika
Dołącz do fanów PCFoster.pl na Facebooku. Zapraszamy!

#5 dara_21

dara_21
  • Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 04 czerwiec 2009 - 07:30

Proszę wkleić log na wklej.org

nie bardzo wiem o co chodzi... Poprosze o przeklad na bardziej zrozumialy dla laika
  • 0

#6 Dawkopolo

Dawkopolo
  • Użytkownicy
  • 453 postów

Napisano 04 czerwiec 2009 - 08:51

ściągnij combofix , odpal ,postępuj wobec wskazówek nadanych ci przez program , nie instaluj konsoli odzyskiwania systemu windows jeśli o to cie zapyta , combofix jeśli wszystko zrobisz dobrze zacznie działać czego finiszowym wynikiem będzie ów log czyli takie napisy w notatniku , wyświetlą ci się one automatycznie po tym jak combofix skończy skanować system . Następnie ów napisy w ów logu zaznacz je wszystkie ,skopiuj , wejdź na stronę www.wklej.org , wklej tam napisy ,naciśnij "WKLEJ" ,następnie bezpośredni link do tego dokumentu podaj w poście na tym forum .
  • 0
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych