Mam problem z pendrive albo z portem USB w laptopie. Wcześniej było wszystko ok.
Otóż, gdy wkładam pen drive (obojętnie jakiego) do portu to komputer w ogóle go nie znajduje, albo wyskakuje komunikat, ze nie znany sprzęt. Sprawdzałam menadżera urządzeń - tam wszystko jest OK. Pen drive na innych komputerach działa bez zarzutu. HELP...
dodam, ze jak podłączę mysz do tych portów to działa....
//Khayyin

niedziałający penDrive
Rozpoczęty przez dara_21, 01 cze 2009 12:30
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 01 czerwiec 2009 - 12:30
Napisano 02 czerwiec 2009 - 17:08
Potrzebujesz prawdopodobnie sterowników do portów USB.
Spróbuj przywrócić system do czasu, gdy nie było żadnego problemu.
Spróbuj przywrócić system do czasu, gdy nie było żadnego problemu.
Gigabyte 970-UD3, AMD Phenom II X4 955, Gigabyte Radeon HD6770, 2x2GB GoodRam PC1600, Seagate Barracuda 1TB, OCz 500W, Windows 7 Pro 64-bit, Realtek RTL8139 50mbps, SE Xperia X10i
Napisano 03 czerwiec 2009 - 11:04
Wlasnie nic nie zmienialam, ktoregos piękengo dnia wkladam pendrive a tu lipa.... I tak ze wszystkimi 4 portami. Tak jak juz pisalam, gdy podlączam do nich myszke to wszystko dziala 
Ortografia panienko... - VJ

Ortografia panienko... - VJ
Napisano 04 czerwiec 2009 - 07:30
nie bardzo wiem o co chodzi... Poprosze o przeklad na bardziej zrozumialy dla laikaProszę wkleić log na wklej.org
Napisano 04 czerwiec 2009 - 08:51
ściągnij combofix , odpal ,postępuj wobec wskazówek nadanych ci przez program , nie instaluj konsoli odzyskiwania systemu windows jeśli o to cie zapyta , combofix jeśli wszystko zrobisz dobrze zacznie działać czego finiszowym wynikiem będzie ów log czyli takie napisy w notatniku , wyświetlą ci się one automatycznie po tym jak combofix skończy skanować system . Następnie ów napisy w ów logu zaznacz je wszystkie ,skopiuj , wejdź na stronę www.wklej.org , wklej tam napisy ,naciśnij "WKLEJ" ,następnie bezpośredni link do tego dokumentu podaj w poście na tym forum .

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych