Skocz do zawartości

Zdjęcie

Szybka gotówka za zużyty katalizator

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Antan

Antan
  • Użytkownicy
  • 29 postów

Napisano 23 czerwca 2026 - 15:26

Elo, mam na stanie dwa stare katalizatory, jeden z mojego dawnego auta, a drugi dostałem od szwagra, bo jemu zalegał w piwnicy. Pomyślałem, że skoro weekend się zbliża, to mógłbym to w końcu spieniężyć i mieć na jakieś wydatki. Przeglądałem neta i wpadła mi w oko oferta na skup katalizatorów bydgoszcz, wyglądają na konkretną firmę, a nie jakąś dziuplę w krzakach. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz, bo na ich stronie piszą o dokładnej analizie składu chemicznego. Czy to oznacza, że oni ten środek jakoś wyciągają i ważą, czy sprawdzają całą puszkę jak leci? I jak to jest z płatnością, wypłacają gotówkę od ręki do ręki, czy trzeba czekać na jakiś przelew na konto? Wolę mieć kasę od razu w kieszeni, bo to ułatwia sprawę. Jeśli ktoś tam handlował, to napiszcie proszę, czy faktycznie proces jest szybki i bezproblemowy. Słyszałem, że na niektórych skupach strasznie kręcą nosem, jak puszka jest trochę skorodowana albo brakuje jakiegoś elementu mocowania, stąd moje obawy. Moje sztuki są w miarę całe, numery seryjne też da się odczytać, więc mam nadzieję, że pójdzie gładko. Dajcie znać co myślicie.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych