Jump to content

Photo

Instalacja Windows 7

• Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Szymon.B

Szymon.B
  • Użytkownicy
  • 6 posts

Posted 27 February 2013 - 19:53

Laptop mi się zawiesza na ekranie "Starting WIndows" podczas instalacji, co może być tego przyczyną? Acer Aspire V3-571G
  • 0

#2 Daroxx

Daroxx
  • Użytkownicy
  • 1040 posts
  • LokalizacjaZagłębie Dąbrowskie

Posted 27 February 2013 - 20:04

Płyta porysowana ?
Jeśli nie to:
Przeskanuj dysk programem MHDD (nagrany na bootowalny nośnik) (wpisujesz najpierw numer pod jakim jest dysk, potem F4 i jeszcze raz F4) po skanowaniu wklejasz screena albo przepisujesz wartości >500ms i te niżej
  • 0
Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

#3 Szymon.B

Szymon.B
  • Użytkownicy
  • 6 posts

Posted 27 February 2013 - 21:32

Płyta porysowana ?
Jeśli nie to:
Przeskanuj dysk programem MHDD (nagrany na bootowalny nośnik) (wpisujesz najpierw numer pod jakim jest dysk, potem F4 i jeszcze raz F4) po skanowaniu wklejasz screena albo przepisujesz wartości >500ms i te niżej

Laptop ma tydzien, więc dysk raczej nie jest uszkodzony, bynajmniej tak mi się wydaje. Płyta w miarę, czysta nie ma jakichś głęboki rys, małe ryski tylko
  • 0

#4 Daroxx

Daroxx
  • Użytkownicy
  • 1040 posts
  • LokalizacjaZagłębie Dąbrowskie

Posted 27 February 2013 - 22:08

Partycje sformatowane na NTFS ?
  • 0
Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

#5 Szymon.B

Szymon.B
  • Użytkownicy
  • 6 posts

Posted 27 February 2013 - 22:27

Partycje sformatowane na NTFS ?

Tak, w sumie to jedna partcja, bo tak już było jak kupiłem
  • 0

#6 Szymon.B

Szymon.B
  • Użytkownicy
  • 6 posts

Posted 15 March 2013 - 21:41

Dziś, instalowałem tego windowsa na drugim laptopie i wszystko poszło bez problemu, tak więc płytka działa
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users