Logitech g110
Rozpoczęty przez maartex, 26 lut 2013 17:17
Brak odpowiedzi do tego tematu
Napisano 26 luty 2013 - 17:17
Witam serdecznie. Pierwszy raz pisze co kolwiek na forum bo nigdy nie zostałam zmuszona zadać pytane innym urzytkownikom, zazwyczaj deawałam jakos rade metodą prób i błedów lub googlami. w tym wypadku google jednak zawiodły. wiec zwracam sie z ogromna prośbą o pomoc. Mianowicie posiadam Gaming kayboard Logitech g110 która u góry ma dwa gniazda wejsciowe na mikrofon oraz sluchawki. Problem w tym ze nie mam pojecia co sie stało, że nagle mój mikrofon odmówił posłuszeństwa. Rozmawiajac na skype, moi rozmówcy mnie nie słyszą. Testowałam wszystko w opcjach dzwieku, i tym podobnych. Przeinstalowalam sterowniki do klawiatury tez nic. To nie wina słychawek bo sprawdzałam na trzech różnych parach i na każdej jednej tak samo nic nie słychac. Słuchawki i dziwiek w słuchawkach działa, tylko że ten mikrofon raczej juz nie. Jeśli beda potrzebe dodatkowe informacje na jakis temat to chetnie podam byle rozwiazac ten problem. wiem, że powinnam napisac jaka mam karte dzwiekową.. ale niestety nie mam bladego pojecia gdzie to sprawdzic
. Pomocy prosze

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych