Mam przeglądarkę Google Chrome i problem w tym, ze od paru dniu gdy wejdę na facebook i ktoś doda zdjęcie klikam na nie ale ono się nie otwiera nie powiększa itp. Muszę klikac otwórz w nowej karcie. Co może byc tego przyczyną?
Otwieranie się zdjęc facebook
Started by Szymon_97, 10 Feb 2013 18:12
5 replies to this topic
Posted 10 February 2013 - 18:12
Posted 10 February 2013 - 18:25
Zrób aktualizacje przeglądarki i zobacz jak działa na innej.
Możesz też wykonać pełne skanowanie systemu Malwarebytes Anti-Malware Free - przed skanem wykonaj aktualziacje programu i bazy wirusów.
Jeśli program coś znajdzie usunąć. Pliki zostaną przeniesione do kwarantanny.
Należy wejść z zakładkę "Kwarantanna" i usunąć wszystko, zgodzić się na uruchomienie systemu.
Możesz też wykonać pełne skanowanie systemu Malwarebytes Anti-Malware Free - przed skanem wykonaj aktualziacje programu i bazy wirusów.
Jeśli program coś znajdzie usunąć. Pliki zostaną przeniesione do kwarantanny.
Należy wejść z zakładkę "Kwarantanna" i usunąć wszystko, zgodzić się na uruchomienie systemu.
Posted 12 February 2013 - 09:56
Na innej przeglądarce wszystko się ładnie włącza itp. Tylko na chrome tak szwankuje. zmienilem mozzile na chrome bo jak zamknąłem mozzilę to nie mogłem jej później otworztyc bo wyskakiwalo ze program jest uruchomiony itp i musialem wchodzic w procesy zamykac i dopiero otworzyc. To teraz mi się chrome znowu zaczeło psuć.
Posted 12 February 2013 - 11:21
Zaktualizuj tą przeglądarkę i wtyczki! Albo używaj innej.
Może wyczyść całą przeglądarkę.
Może wyczyść całą przeglądarkę.
Posted 12 February 2013 - 21:28
Usunąłem całą pamieć pliki cookie itp i pomogło dzięki wielkie
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users