coś tam o internecie było napisane z netem mam połączenie a i jeśli to ważne nie mam chwilowa żadnego antywirusa właśnie kasowałem Eset Smart Security 4 bo licencja się skończyła..
Ja polecam zmienić antywirusa. Avira jednym słowem to gó*no i większość użytkowników forum to potwierdzi. Już lepiej bez żadnego antywirusa pracować na kompie niż z Avirą.
0
Gigabyte 970-UD3, AMD Phenom II X4 955, Gigabyte Radeon HD6770, 2x2GB GoodRam PC1600, Seagate Barracuda 1TB, OCz 500W, Windows 7 Pro 64-bit, Realtek RTL8139 50mbps, SE Xperia X10i
Najlepszym rozwiązaniem było by usunięcie avita i zainstalowanie jakiegoś innego antywirusa. Na temat antywirusów sporo osób wypowiada się TUTAJ oraz TUTAJ
0
Dołącz do fanów PCFoster.pl na Facebooku. Zapraszamy!
Użytkownicy mają różne doświadczenia z antywirusami. Ja aviry dobrze nie wspominam, miałem z nią trochę problemów i dlatego bym jej nie polecił. A w przypadku antywirusów to nie tylko skuteczność i szybkość działania jest ważna, ale też stabilność. A na niektórych konfiguracjach niektóre antywirusy po prostu dostają bzika