Witam,
poszukuje karty graficznej do mojego sprzętu, gdyż własnie ucierpiał mój GF 8600 GT klik. Nie wiem co się stało. Z dnia na dzień przestała działać. Teraz poszukuje coś nowego i proszę was o jak najlepsze propozycje pod mój zestaw.
Płyta główna: Asrock 4CoreDual-SATA2 klik
Procesor: Intel Pentium D 805 2x 2.6 MHz
Pamięć ram: 2GB
Zasilacz: Feel III-350ATX
System: Windows 7 Ultimate 32 bit
Dziękuję i Pozdrawim .

Karta pod mój zestaw ?
Rozpoczęty przez Ryj`u, 08 lut 2013 17:12
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 08 luty 2013 - 17:12
Napisano 08 luty 2013 - 18:16
Witam. Jeśli chodzi o kartę graficzną ciężko coś jest doradzić nie znając budżetu jaki mamy do dyspozycji. 
Nie wiem jak inni oceniają, ale z czego co wyczytałem to zasilacz Feel III-350ATX jest słabej jakości, a jak wiadomo w skrócie grozi to nawet uszkodzeniem sprzętu i ciekawe co spowodowało awarię karty graficznej w tym przypadku.
Jeśli szukać karty graficznej do wymienionego przez autora zestawu to fajnie by było jeszcze wiedzieć do jakich zadań będzie przeznaczony sprzęt
Chociaż słabo widzę montowanie wydajniejszej karty graficznej przy tym zasilaczu i tej płycie głównej

Nie wiem jak inni oceniają, ale z czego co wyczytałem to zasilacz Feel III-350ATX jest słabej jakości, a jak wiadomo w skrócie grozi to nawet uszkodzeniem sprzętu i ciekawe co spowodowało awarię karty graficznej w tym przypadku.
Jeśli szukać karty graficznej do wymienionego przez autora zestawu to fajnie by było jeszcze wiedzieć do jakich zadań będzie przeznaczony sprzęt

Chociaż słabo widzę montowanie wydajniejszej karty graficznej przy tym zasilaczu i tej płycie głównej

[...] wydawało mu się, że jakiś bliżej nieokreślony porządek powinien się mścić za całkowite lekceważenie go.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych