Wczoraj chciałem zamontować na dwustronną taśmę termoprzewodzącą radiatorki na zasilanie karty graficznej. Niestety, beznadziejnie trzymały, więc przy zdjęciu jednego uszczerbiła się obudowa jednego z układzików, to takie 3 kwadraciki ułożone obok siebie na długość radiatora w kształcie prostokąta. Wszystko bardzo dobrze działa, żadnych błędów w grafice, wzrostu temperatury nie zauważyłem, czyli jednym słowem jest bardzo dobrze. Co zrobić z tym miejscem gdzie się uszczerbiło? Bardzo proszę o radę.
Tutaj link do zdjęcia, karta nie moja, to przykład http://img41.imagesh...e56b46287b2.jpg

Uszczerbiona obudowa zasilania karty graficznej, co robić?
Rozpoczęty przez Flash, 24 maj 2009 10:45
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24 maj 2009 - 10:45
Napisano 24 maj 2009 - 11:36
I jak? Jesteś w stanie coś mi doradzić?
Napisano 24 maj 2009 - 12:42
Tyle, że ja nie mam tego uszczerbionego elementu tej obudowy. Tak poza tym, to zostawić tak jak jest, czy kombinować? Myślisz, że może mieć to wpływ potem w grach, coś się zacznie dziać?
Napisano 24 maj 2009 - 14:22
wątpliwe skoro teraz działa i temperatura nie skacze to się nie bój tylko idź grać .
W sumie ta obudowa spełnia rolę estetyczną większej roli nie odgrywa , no bo w sumie jakby wyglądała karta grafiki z kablami i tranzystorami wywalonymi na wierzch ?
W sumie ta obudowa spełnia rolę estetyczną większej roli nie odgrywa , no bo w sumie jakby wyglądała karta grafiki z kablami i tranzystorami wywalonymi na wierzch ?

Napisano 24 maj 2009 - 15:09
No racja, więc nie mam się czym przejmować?
Wiem, że trochę jestem upierdliwy, ale co poradzę.

Napisano 24 maj 2009 - 15:22
Wcale ci się nie dziwie
jednak jak mówiłem bądź spokojny to tylko kawałek plastiku .
Temat do zamknięcia .

jednak jak mówiłem bądź spokojny to tylko kawałek plastiku .
Temat do zamknięcia .

Napisano 24 maj 2009 - 15:49
Miałeś szczęscie że nic nie uszkodziłeś
Ale po co kombinowałeś
Włożyć to łatwo ale wyjąć to nie lada sztuka
Ale po co kombinowałeś
Włożyć to łatwo ale wyjąć to nie lada sztuka

damianpietrzak1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych