Witam. Od jakiegoś czasu mam problem z pingiem. Jeszcze niedawno na serwerze miałem 50, teraz na tym samym mam +90. Zaznaczam że komp mam czysty, antyvirus on, skany regularne. Z mojego zakresu też dokładnie koledzy mają taki problem, lecz dzwoniąc do TP, facet oznajmił że to ja syf mam na kompie i kazał mi wpisywać jakieś żałosne komendy, co w sumie i tak nie działają. Internet Neostrada ZTE ZXDSL 852, 640kb/s.
Log HijackThis
Log dostępny jest tutaj //Kayyin
Za zainteresowanie się sprawą dzięks
Podskoczył PING
Rozpoczęty przez 3Xe, 23 maj 2009 14:37
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 23 maj 2009 - 14:37
Napisano 23 maj 2009 - 16:49
start>uruchom>msconfig>uruchamianie - po odznaczaj nie potrzebne pliki ,najlepiej włączające się programy np. jakieś Java i driversy to może pomóc mi kiedyś pomogło , po tym radzę przeskanować Combofixem i dać loga na forum
----------------------
Powyższa rada jest ewentualnością zresztą według mnie mało prawdopodobną wina leży po stronie TP skoro ty wraz z kolegami macie taki sam problem ,jeszcze raz zadzwoń i ich opieprz że mają przyjść i to zrobić bo jestem na 70 % pewny że wina leży po ich stronie ,niech sprawdzą porty i połączenia !
----------------------
Powyższa rada jest ewentualnością zresztą według mnie mało prawdopodobną wina leży po stronie TP skoro ty wraz z kolegami macie taki sam problem ,jeszcze raz zadzwoń i ich opieprz że mają przyjść i to zrobić bo jestem na 70 % pewny że wina leży po ich stronie ,niech sprawdzą porty i połączenia !
Napisano 25 maj 2009 - 14:31
Dzięks, wiesz chyba jak to jest z idiotami, gość mi gadał ze to nic nie ma do rzeczy jak moi kumple tak mają. Po prostu debile, grzeją sobie dupy na fotelach i spławiają klientów. Khayyin spoko już wiem
/// aha i Log Combofix
[ Dodano: 2009-05-25, 16:16 ]
Już jest ok dzięki!! masz pomógł : ]
/// aha i Log Combofix
[ Dodano: 2009-05-25, 16:16 ]
Już jest ok dzięki!! masz pomógł : ]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych