Jump to content

Photo

Nie mogę ustawić jasności ekranu w sony vaio

• Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 intuix

intuix
  • Użytkownicy
  • 3 posts

Posted 31 January 2013 - 20:21

Nie mogę ustawić jasności ekranu w sony vaio ( PCG-61411L VPCCW21FD ) system windows 7 32bit
Nigdzie nie widzę suwaka do ustawienia jasnosci ekranu, kobinacja klawisza Fn+.. działa ale tylko w przypadku głosu.
Pomyślałem jeszcze, że problem stoi po stronie grafiki, ale tu też problem na stronie producenta są jakieś sterowniki ale tylko dla wersji 64bit.
Udało mi się coś znaleść w sieci na wersje 32bit ale pod czas sprawdzania zgodności systemu pojawia się komunikat, że Program instalacyjny Nvidia nie może kontynuować pracy, ten sterownik nie mogł odnaleść zgodnego sprzętu graficznego.
Proszę o w miarę szybką pomoc bo już nie wiem co zrobić :/
  • 0

#2 Daroxx

Daroxx
  • Użytkownicy
  • 1040 posts
  • LokalizacjaZagłębie Dąbrowskie

Posted 31 January 2013 - 21:08

Tu masz sterownik do grafiki Mój odnośnik , poprzedni odinstaluj.

Czy Fn+... działa z innymi "F.." ? czy tylko z głośnością ?
  • 0
Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

#3 intuix

intuix
  • Użytkownicy
  • 3 posts

Posted 02 February 2013 - 12:19

Tu masz sterownik do grafiki Mój odnośnik , poprzedni odinstaluj.

Czy Fn+... działa z innymi "F.." ? czy tylko z głośnością ?

działa jeszcze całkowite wyłaczenie głosu ale juz przyblizenie obrazu nie działa.
  • 0

#4 QuickSnake_pl

QuickSnake_pl
  • Użytkownicy
  • 44 posts

Posted 02 February 2013 - 13:13

W takim razie proponowałbym zrobić dwie rzeczy: Jedna z nich to reinstal systemu,a druga to pobranie nowszej wersji sterowników ze strony producenta do Twojego modelu laptopa,w tym przypadku do Sony Vaio. To musi pomóc.
  • 0
www.quicksnake.pl - hosting.

#5 intuix

intuix
  • Użytkownicy
  • 3 posts

Posted 02 February 2013 - 15:52

W takim razie proponowałbym zrobić dwie rzeczy: Jedna z nich to reinstal systemu,a druga to pobranie nowszej wersji sterowników ze strony producenta do Twojego modelu laptopa,w tym przypadku do Sony Vaio. To musi pomóc.

jeszcze zobacze czy da cos zainstalowanie tych sterowników nvidia.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users