Zauwazyłam ze po formacie nie chca mi sie uruchomic pewne gry ktore gralam wczesniej i normalnie mi chodzily oczywiscie wszystkie orginalne..a takze nie chce sie uruchomic pewne programy....wczesniej tego nie bylo igry i programy chodzily normalnie,moze nie mam jeszcze czegos zainstalowanego...pojawia sie komunikat:
Program przestał dzialac z powodu wystapienia problemu.System windows zamknie program i powiadomi cie o istniejacym rozwiazaniu...
Nie wiem co na to poradzic,prosze was o pomoc...Moj komputer to
Fx8350
Win 7 porofesional SP1 64bitowy
radeon HD 7950 3gb
Dysk SSD Now 128GB
16 Gb ram 1333Mhz
Asus xonar DX
Nagrywarka
Zainstalowane
sterowniki garfila 12-10_vista_win7_win8_64_dd_ccc_whql_net4
Xonar dx PCI-DX-110512-7.12.8.1794(W7-FR)
Net Framework 4 ver.4.0.30319
Microsoft Visual C++ x86 10.0.40219
DirectX11
Prosze o pomoc bo chcialabym pograc w snowboard a nie moge a wczesniej moglam...

Program przestał działać...
Rozpoczęty przez natalia89, 21 sty 2013 12:25
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 21 styczeń 2013 - 12:25
Napisano 21 styczeń 2013 - 18:39
Gry i programy masz na innej partycji niż system?
Jeśli tak to należy je przeinstalować albo zainstalować.
Po prostu po zrobieniu formatu i zainstalowaniu system brakuje tych plików, które zapisują się na dysk systemowym.
Jeśli masz na tej samej partycji to spróbuj reinstalacji, odinstaluj, pobierz najnowszą wersji i zainstaluj...
Po prostu po zrobieniu formatu i zainstalowaniu system brakuje tych plików, które zapisują się na dysk systemowym.
Jeśli masz na tej samej partycji to spróbuj reinstalacji, odinstaluj, pobierz najnowszą wersji i zainstaluj...
Napisano 21 styczeń 2013 - 19:07
Wiec sprawa wyglada tak system jest zainstalowany na dysku 1Tb sata II gdzie jest zrobiona partycja na 300GB gdzie rzymam pliki prywatne...Gry i programy masz na innej partycji niż system?
do tego jest zainstalowany dysk SSD 128Gb na ktorym instaluje gry z poziomu Windows....
Gry zostały zainstalowane po formacie komputera ...
Napisano 21 styczeń 2013 - 20:26
Spróbuj przeinstalować takie rzeczy jak sterownik płyty głównej i kart graficznej i dźwiękowej (pobieraj ze stron producentów), jak nie pomoże to Microsoft Visual C++ (po kolei wszystkie wersje), potem DirectX. Jak to nie pomoże to spróbuj zainstalować gierkę (chociaż jedną) na tej samej partycji na której stoi system.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych