Skocz do zawartości

Zdjęcie

Program przestał działać...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 natalia89

natalia89
  • Użytkownicy
  • 5 postów

Napisano 21 styczeń 2013 - 12:25

Zauwazyłam ze po formacie nie chca mi sie uruchomic pewne gry ktore gralam wczesniej i normalnie mi chodzily oczywiscie wszystkie orginalne..a takze nie chce sie uruchomic pewne programy....wczesniej tego nie bylo igry i programy chodzily normalnie,moze nie mam jeszcze czegos zainstalowanego...pojawia sie komunikat:
Program przestał dzialac z powodu wystapienia problemu.System windows zamknie program i powiadomi cie o istniejacym rozwiazaniu...
Nie wiem co na to poradzic,prosze was o pomoc...Moj komputer to
Fx8350
Win 7 porofesional SP1 64bitowy
radeon HD 7950 3gb
Dysk SSD Now 128GB
16 Gb ram 1333Mhz
Asus xonar DX
Nagrywarka
Zainstalowane
sterowniki garfila 12-10_vista_win7_win8_64_dd_ccc_whql_net4
Xonar dx PCI-DX-110512-7.12.8.1794(W7-FR)
Net Framework 4 ver.4.0.30319
Microsoft Visual C++ x86 10.0.40219
DirectX11

Prosze o pomoc bo chcialabym pograc w snowboard a nie moge a wczesniej moglam...
  • 0

#2 Kamillo

Kamillo
  • Moderatorzy
  • 5751 postów

Napisano 21 styczeń 2013 - 18:39

Gry i programy masz na innej partycji niż system?
Jeśli tak to należy je przeinstalować albo zainstalować.
Po prostu po zrobieniu formatu i zainstalowaniu system brakuje tych plików, które zapisują się na dysk systemowym.

Jeśli masz na tej samej partycji to spróbuj reinstalacji, odinstaluj, pobierz najnowszą wersji i zainstaluj...
  • 0

#3 natalia89

natalia89
  • Użytkownicy
  • 5 postów

Napisano 21 styczeń 2013 - 19:07

Gry i programy masz na innej partycji niż system?
Jeśli tak to należy je przeinstalować albo zainstalować.
Po prostu po zrobieniu formatu i zainstalowaniu system brakuje tych plików, które zapisują się na dysk systemowym.

Jeśli masz na tej samej partycji to spróbuj reinstalacji, odinstaluj, pobierz najnowszą wersji i zainstaluj...

Wiec sprawa wyglada tak system jest zainstalowany na dysku 1Tb sata II gdzie jest zrobiona partycja na 300GB gdzie rzymam pliki prywatne...
do tego jest zainstalowany dysk SSD 128Gb na ktorym instaluje gry z poziomu Windows....
Gry zostały zainstalowane po formacie komputera ...
  • 0

#4 magik092

magik092
  • Użytkownicy
  • 1555 postów

Napisano 21 styczeń 2013 - 20:26

Spróbuj przeinstalować takie rzeczy jak sterownik płyty głównej i kart graficznej i dźwiękowej (pobieraj ze stron producentów), jak nie pomoże to Microsoft Visual C++ (po kolei wszystkie wersje), potem DirectX. Jak to nie pomoże to spróbuj zainstalować gierkę (chociaż jedną) na tej samej partycji na której stoi system.
  • 0

Posted Image

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych