Jump to content

Photo

Szukam Administratora [Technicznego] na forum

• Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Robcionike

Robcionike
  • Użytkownicy
  • 12 posts

Posted 20 January 2013 - 16:15

Opis: Witam. Poszukuję Administratora, w zasadzie to Administratora Technicznego na nowo założone forum sportowe (piłka nożna, siatkówka etc.) na skrypcie MyBB. Hosting i domenę mam, skrypt wgrany, lecz potrzebuje kogoś do pomocy, lepszego ode mnie, który ma to wszystko prawie w jednym palcu i będzie na moje "zawołanie" (nie, żebym się musiał prosić o wgranie pluginu czy coś 3 dni...) oczywiście ma chęci ;) Oczywiście wiadomo, że mile widziane dużo wolnego czasu :D

Termin wykonania: Jak najszybciej
Kontakt: GG: 12149336 - pisać nawet gdy niedostępny
Proponowane wynagrodzenie: Ranga Administratora na forum + ewentualnie można coś uzgodnić, ale to już indywidualnie na gg;)
  • 0

#2 natablety.pl

natablety.pl
  • Użytkownicy
  • 5 posts

Posted 29 January 2013 - 14:59

Opis: Witam. Poszukuję Administratora, w zasadzie to Administratora Technicznego na nowo założone forum sportowe (piłka nożna, siatkówka etc.) na skrypcie MyBB. Hosting i domenę mam, skrypt wgrany, lecz potrzebuje kogoś do pomocy, lepszego ode mnie, który ma to wszystko prawie w jednym palcu i będzie na moje "zawołanie" (nie, żebym się musiał prosić o wgranie pluginu czy coś 3 dni...) oczywiście ma chęci ;) Oczywiście wiadomo, że mile widziane dużo wolnego czasu :D

Termin wykonania: Jak najszybciej
Kontakt: GG: 12149336 - pisać nawet gdy niedostępny
Proponowane wynagrodzenie: Ranga Administratora na forum + ewentualnie można coś uzgodnić, ale to już indywidualnie na gg;)

czy jeszcze aktualne? daj info na priv
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users