Jump to content

Photo

Problem z ts3 i skype

• Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 boozuka

boozuka
  • Użytkownicy
  • 5 posts

Posted 05 January 2013 - 00:21

Witam. Od niedawna mam nowy laptop z systemem operacyjnym Windows 8. Mój problem polega na tym, że gdy włączam skype to raz działa poprawnie, a raz nie. Mam na myśli dziwne zjawisko-ktoś dzwoni do mnie,lub ja do niego to u mnie się wyświetla że dzwoni a u osoby do której dzwonie już nie(sprawdzałem). Dodatkowo gdy już taki błąd wystąpi, to nie mogę się rozłączyc z rozmowy, która nawet nie istnieje! Nie wiem czy ma to związek z problemem, ale gdy wystąpi ten błąd i włączam grę League of Legends, to gra od razu nie odpowiada a po chwili wyskakuje błąd Adobe AIR. Po uruchomieniu programu TS3 gdy wybieram adres na który chce dołączyc ts przestaje odpowiadać, i występuje ten sam błąd z grą jak w przypadku skype. Jestem trochę zirytowany tą sytuacją, więc proszę Was o pomoc. Napiszcie czym może być to spowodowane oraz co mogę z tym zrobić.
  • 0

#2 ludek111

ludek111
  • Użytkownicy
  • 446 posts

Posted 05 January 2013 - 00:42

Po pierwsze wejdź na oficjalną stronę Skype i pobierz najnowszą wersję, pozdrawiam.
  • 0
There's completely no way to improve the Perfection.
E8200@4.25GHz | GA-EP45-UD3LR | Gainward GTS250 | 2xF3-1TB Matrix Raid | SB Audigy2
ModXStream 500W | Corsair 2x1GB XMS2 DHX + Patriot 2x1GB LLK CL4@1075MHZ | HE1225 |

#3 boozuka

boozuka
  • Użytkownicy
  • 5 posts

Posted 05 January 2013 - 13:10

Gdy tylko kupiłem laptopa ściągnołem najnowszą wersję z oficjalnej strony i błąd występował. Potem odinstalowałem skype ściągnięty w ten sposób i ściągnąłem werjse z Windows Store, ale to nie pomogło. Poza tym gdyby to o to chodziło to z TS'em nie było by problemu. Pozdrawiam.
  • 0

#4 Formulao

Formulao
  • Użytkownicy
  • 148 posts
  • LokalizacjaRuda Śląska

Posted 05 January 2013 - 13:49

To wina Windowsa 8. Jeszcze nie wszystko jest na niego dopracowane do końca.
  • 0

#5 boozuka

boozuka
  • Użytkownicy
  • 5 posts

Posted 05 January 2013 - 20:00

To wina Windowsa 8. Jeszcze nie wszystko jest na niego dopracowane do końca.

www.formula-one.com.pl

Jesteś pewien czy to podejrzenie? A jakieś inne opcje?
  • 0

#6 silent

silent
  • Użytkownicy
  • 771 posts

Posted 05 January 2013 - 20:52

odchacz pokazuj paramerty połączenia (czy jakoś tak...) podczas rozmowy audio powinno być widac dość dużo (jitter, utraty pakietów itp.) - będzie łatwiej diagnozować.
  • 0

#7 boozuka

boozuka
  • Użytkownicy
  • 5 posts

Posted 05 January 2013 - 21:48

jak mogę to zrobić?
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users