Witam!
Chciałbym podpisać umowę z jakimś dystrybutorem internetu w korzystnej cenie. Nie potrzebna mi duża szybkość, maksymalnie 10 i żeby była dość przystępna cena. Czy macie jakieś propozycje?

Jaki internet wybrać?
Rozpoczęty przez Daniok, 04 sty 2013 18:55
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 04 styczeń 2013 - 18:55
Napisano 04 styczeń 2013 - 19:52
Polecam ci internet z Neti. Ja mam u nich telefon i internet i śmiga. Ja akurat mam 20 mb i pobieranie jest średnio 15 - 17 mb. Więc nie jest źle a nawet powiem że jest super. Mam 800 m do centrali i 15 domów jest podłączonych do tej samej centrali. Z telefone też nie ma żadnych problemów. Nie miałem ani jednego problemu. 100% satysfakcji. Wysyłanie także jest bardzo szybkie.
Napisano 04 styczeń 2013 - 20:28
a jakich operatorów masz dostępnych? co oferują? czy limity transferu są istotnym ograniczeniem? jaką górną cenę jesteś skłonna/y zapłacić?
dostępność ofert (i ich zawartość) dość radykalnie różni się w zależności od lokalizacji - w dużym mieście operatorów pewnie będzie conajmniej kilkunastu, w niedużym kilku...
dostępność ofert (i ich zawartość) dość radykalnie różni się w zależności od lokalizacji - w dużym mieście operatorów pewnie będzie conajmniej kilkunastu, w niedużym kilku...
Napisano 05 styczeń 2013 - 12:23
Mieszkam we Wrocławiu, limitów żadnych nie chcę, mogę zapłacić tak z 50 zł.
Napisano 05 styczeń 2013 - 12:29
No to tak jak pisałem Netia lub Neostrada w Orange.
Napisano 05 styczeń 2013 - 21:08
50 zł... limit transferu... jeżeli limit 2,27G na miesiąc nie będzie realnym ograniczeniem, to poszukaj może wśród komórkowców (transfer zależy m. in. od posiadanego telefonu/modemu)

Napisano 17 styczeń 2013 - 14:29
Proponowałbym lokalnych operatorów z kablówek. Bardzo czesto ceny są korzystne,a co do szybkości to nie można narzekac. Jaki budżet chcesz przeznaczyć na to miesięcznie?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych