Siema, planuję postawić nową stronę na WordPressie i szukam jakiegoś budżetowego hostingu, bo na start nie mam dużego kapitału. Trafiłem w sieci na firmę JDM i parametry wyglądają całkiem spoko, ale wolę najpierw podpytać na forum. Korzysta ktoś z nich i może napisać, jak to u nich działa w praktyce? Często zdarzają się jakieś awarie czy serwery raczej stabilnie śmigają?
Szukam taniego i stabilnego hostingu
Posted Today, 12:38
Posted Today, 12:45
Mam u nich dwie strony od zeszłego roku i złego słowa nie powiem, bo support szybko reaguje, jak coś namieszasz w plikach albo potrzebujesz pomocy z migracją. Cenowo też wychodzi całkiem w porządku, a przed zakupem warto trochę pogrzebać w necie, żeby urwać coś z ceny startowej. Sam przed rejestracją konta znalazłem zniżkowy ekupon na domeny i hosting WWW, przez co pierwszy rok wyszedł mnie dosłownie grosze. Zobacz sobie tę opcję, bo zawsze to parę dyszek zostaje w kieszeni na inne wydatki, a przy mniejszym budżecie każdy grosz się liczy. Ogólnie serwery śmigają bez problemów, bazy danych nie zamulają, więc moim zdaniem na start pod WordPressa to całkiem bezpieczny wybór.