Forum PCFoster.pl: Pytanie o kod promocyjny nazwa.pl na serwer - Forum PCFoster.pl

Skocz do zawartości


Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Pytanie o kod promocyjny nazwa.pl na serwer Dotyczy zakupu serwra

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Qba21 

  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów 3
  • Rejestracja: pon, 02 sty 12

Napisano 27 styczeń 2012 - 12:32

Witam.
Mam do was pytanko.
Czy dobrze rozumiem że jak założę konto w nazwa.pl na jakąś firmę i użyję kodu rabatowego który znalazłem na fejsie - kod promocyjny nazwa.pl to zapłacę tylko 50zł za serwer?
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   mw_1975 

  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów 641
  • Rejestracja: pon, 11 lip 11

Napisano 27 styczeń 2012 - 16:49

Skoro tak napisali, to pewnie tak jest. Pamiętaj tylko, że to promocja czasowa i potem musisz zapłacić pełną stawkę. Dlatego dają takie kupony - przeniesienie strony z MySQL i PHP to nie takie hop siup, co nieco trzeba wiedzieć.
AMD Phenom II 940
4 GB DDR2 800 MHz
Sapphire Radeon HD 6850 Vapor
Nox Urano 600W
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   silesia-it 

  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów 2
  • Rejestracja: czw, 20 paź 11

Napisano 06 luty 2012 - 19:59

Najnowszy kod promocyjny to APP-GD6FFFR ważny do kwietnia b.r
0



Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych