Skocz do zawartości


Zdjęcie

Uwagi/Sugestie/Zgłoszenia co do nowego silnika i layoutu forum


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
32 odpowiedzi w tym temacie

#21 magik092

magik092
  • Użytkownicy
  • 1554 postów

Napisano 30 marzec 2011 - 21:02

Być może zbyt słabo opisałem choć to było raczej na domyślenie się,
happy-sweat.gif
tj. po lewej, piąta od góry,
Wygląda tak: Dołączona grafika
po wstawieniu skrypt dodaje kod <\\ .
Dokładniej opisać nie potrafię Dołączona grafika
  • 1

Dołączona grafika



#22 Mateusz

Mateusz

    Redaktor naczelny

  • Administratorzy
  • 1541 postów

Napisano 30 marzec 2011 - 21:29

Emotka zmieniona na animowaną. Kod:
<img src='http://forum.pcfoster.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sweatdrop-anim.gif' class='bbc_emoticon' alt='^^' />
i działa ^^
  • 0
Dołącz PCFoster.pl na Facebooku: http://www.facebook.com/pcfosterpl :) Zapraszamy!

#23 magik092

magik092
  • Użytkownicy
  • 1554 postów

Napisano 05 kwiecień 2011 - 19:17

Nie wiem czy to będzie dużo roboty ale całkiem wporzo była by możliwość cytowania posta do okienka Szybkiej odpowiedzi :)

EDIT: Pozostaje jeszcze kwestia zmiany strefy (godziny o 12 godzin) :S
  • 0

Dołączona grafika


#24 Dawkopolo

Dawkopolo
  • Użytkownicy
  • 453 postów

Napisano 19 kwiecień 2011 - 20:17

hmm może nie jest tyle błąd co mała niedoróbka :
TOP w portalu jest trochę bardziej zwężony chodzi dokładnie o linki w menu, po wejściu na forum trochę się od siebie odsuwają .
Tak jakoś po prostu wrzuciło mi się w oczy ;P
  • 0
Dołączona grafika

#25 magik092

magik092
  • Użytkownicy
  • 1554 postów

Napisano 22 sierpień 2011 - 23:43

Nie wiem czy nie przesadzam ( ^^ ) ale tłumaczenie forum (dokładniej dat), przydałoby się poprawić. Mianowicie jeśli chodzi o miesiące, to nie:
"21 czerwiec 2011", a "21 czerwca 2011" (oczywiście tyczy się to wszystkich miesięcy xD ).
Mam nadzieję, że nie sprawiam za dużo kłopotu ;P
  • 0

Dołączona grafika


#26 Kuba

Kuba
  • Redaktorzy
  • 364 postów

Napisano 21 listopad 2012 - 18:32

Chyba już o tym kiedyś mówiłem, nie mogę raportować wypowiedzi!
  • 0

#27 Kamillo

Kamillo
  • Moderatorzy
  • 5751 postów

Napisano 11 styczeń 2013 - 23:17

Ostatnio taki błąd pojawia mi się na forum. Nie wiem czy wiecie, ale już dłuższy czas tak mam. Długie ładowanie i bęc:

Dołączona grafika
  • 0

#28 Mateusz

Mateusz

    Redaktor naczelny

  • Administratorzy
  • 1541 postów

Napisano 12 styczeń 2013 - 12:08

Dzięki za czujność. Poprawiliśmy.
  • 0
Dołącz PCFoster.pl na Facebooku: http://www.facebook.com/pcfosterpl :) Zapraszamy!

#29 Mateusz

Mateusz

    Redaktor naczelny

  • Administratorzy
  • 1541 postów

Napisano 27 listopad 2013 - 16:31

Witajcie,

Czy macie dla nas nowe sugestie odnośnie możliwych zmian (na lepsze ;)) na portalu i forum? Jeżeli tak, to prosiłbym o przedstawienie ich w klarowny sposób, żebyśmy mogli się ustosunkować do Waszych propozycji i je wdrożyć.

--
Pozdrawiam
Mateusz
  • 0
Dołącz PCFoster.pl na Facebooku: http://www.facebook.com/pcfosterpl :) Zapraszamy!

#30 Kamillo

Kamillo
  • Moderatorzy
  • 5751 postów

Napisano 01 grudzień 2013 - 00:41

Ależ wrzawa dyskusja... :devil:

Jedynie co to mogę zgłosić problem z muleniem strony... :confused_: Od jakiś dwóch dni (?) czasami strony się wolno wczytują, przeważnie późnym wieczorem.
Dodam, że w tym momencie tak mam, inne strony działają poprawnie i wczytują się szybko.
  • 1

#31 chevy

chevy
  • Użytkownicy
  • 266 postów
  • LokalizacjaTarnowskie Góry

Napisano 17 grudzień 2013 - 16:14

Chciał bym zgłosić to samo co Kamillo, forum ostatnio zaczyna przymulać. Nie wiem jak u innych ale mi filmiki na YT śmigają w 1080p a forum muli, nawet na jednej zakładce. :confused_:
Nie mówię tu o wszystkich otwartych stronach forum, ale niekiedy czekam długo :)
  • 0
Kupujesz komputer? PRZECZYTAJ --> Stop Gotowcom!
> Mój Battlelog --> Battlelog
> Moje Konto League of Legends - LoLKing // LoLSkill

| i5 4570 | Gigabyte G1.Sniper B5 B85 | Patriot Viper III LP (2x4) 8GB 1600MHz CL10 | WD Caviar Blue 1TB | SilentiumPC Gladius M40 | ASUS DRW-24F1ST | SilentiumPC Deus G1 500w | Klawiatura: Razer BlackWidow Ultimate 2014 | Mysz: Sharkoon Drakonia | Podkładka: Sharkoon Drakonia | Słuchawki: Logitech G930 |
PCFOSTER NA FACEBOOK'u *KLIK*

#32 Pablo7403

Pablo7403
  • Użytkownicy
  • 659 postów

Napisano 18 grudzień 2013 - 12:08

Ja od 2 tygodni mam problemy z wejściem na portal nie mówiąc o forum. Strony forum wczytują się bardzo powoli,a czasami wogóle nie chcą sie wczytać. Inne strony oraz inne fora działają normalnie.
  • 0

CPU: DualCore Intel Celeron E3400, 2600 MHz (13 x 200)
płyta główna: Asus P5KPL-AM SE  (1 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)
karta graficzna: VERTEX ATI Radeon HD4650 1024MB DDR3/128bit DVI/HDMI PCI-E (600/800)
dyski twarde: Seagate Barracuda 7200.10 250 GB, 3,5",SATA-II,16 MB,7200 obr./min

                      WDC WD1600AAJS-08L7A0 160 GB, 3,5", SATA 3.0Gb/s, 8 MB,7200 obr./min

pamięć RAM: GoodRAM GR800D264L6/2G, 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM
zasilacz: MODECOM FEEL 400W


#33 Kamillo

Kamillo
  • Moderatorzy
  • 5751 postów

Napisano 20 grudzień 2013 - 15:01

Obecnie jest dobrze, ale jak wczoraj wchodziłem na stronę to takim oto błędem sypnęło:

BŁĄD 503 - Wykorzystano dostępne zasoby pakietu hostingowego
Błąd mógł powstać w wyniku przekroczenia następujących limitów:

  • wykonano nieprawidłowo zakończoną operację w skrypcie (np. zapętlenie)
  • skrypt próbował zaalokować zbyt dużo pamięci RAM
  • przekroczono limit jednoczesnych połączeń do serwera
  • przekroczono udostępnione zasoby procesora dla pakietu hostingowego
Jeśli jesteś:
a] Użytkownikiem - skontaktuj się z administratorem serwisu i powiadom go o zaistniałej sytuacji,
b] Administratorem - skontaktuj się z Biurem Obsługi Klienta aby zwiększyć Twój limit.

Aby uzyskać więcej informacji o błędzie przejdź na stronę opisu błędów na dhosting.pl

Czyli ten sam problem co kiedyś. :puppyeyes:
  • 0


Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych