Właśnie zobaczyłem że nie mogę sprawdzić poczty. Kolega przysłał mi ten link Wyciekło ponad 9000 haseł polskich internautów - sprawdź, czy Twoje też!. Włosy mi zdębiały bo miałem różne poczty. Czy wam też się takie coś zarzyło? Bo jak przeczytałem trzeba uważać!
Strona 1 z 1
Włamania na konta!
Napisano 28 czerwiec 2010 - 20:44
Jak się stosuje hasła typu: 12345 lub qwert, to się nie dziwię.
Napisano 28 czerwiec 2010 - 22:59
Moich nie ma na liście
Dołącz PCFoster.pl na Facebooku: http://www.facebook.com/pcfosterpl :) Zapraszamy!
Napisano 10 lipiec 2010 - 16:54
Hasło jest jak klucz do mieszkania, jak to tylko skrzywiony bolec to byle amator podrobi ale jak ma niesamowicie porąbany kształt to ciężko będzie.
Wymyślanie hasła to nie jest prosta sprawa bo zazwyczaj jest tak, że mamy problem z zapamiętaniem dłuższego bądź bardziej skomplikowanego hasła.
Polecam otwarcie notatnika i losowe przyłożenia ręką w klawiaturę.
Modyfikujemy to co wyszło do postaci ala coś takiego: "-U2+kalorYferStO". przepiszemy kilka razy to samo do głowy wejdzie, a i nikt nie złamie, wiem z doświadczenia
Wymyślanie hasła to nie jest prosta sprawa bo zazwyczaj jest tak, że mamy problem z zapamiętaniem dłuższego bądź bardziej skomplikowanego hasła.
Polecam otwarcie notatnika i losowe przyłożenia ręką w klawiaturę.
Modyfikujemy to co wyszło do postaci ala coś takiego: "-U2+kalorYferStO". przepiszemy kilka razy to samo do głowy wejdzie, a i nikt nie złamie, wiem z doświadczenia
Napisano 17 lipiec 2010 - 16:23
Ja polecam konta pocztowe na www.free.os.pl Jest nieznana i raczej niktjej niebędzie hakował.
Strona 1 z 1

tylko kliknij w ten link