Forum PCFoster.pl: metin 2 informacja - Forum PCFoster.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

metin 2 informacja

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   komodo110 

• Grupa: Użytkownicy
  • Postów 26

Napisano 21 maj 2010 - 19:46

co mam zrobić jak mi wyskakuje taka informacja w metin 2 pomożcie prosze szybko odpisujcie ;)
Drogi graczu!

Aby zapobiec ciągle wzrastającej liczbie nielegalnych dodatkowych oprogramowań (boty oraz hacki), zdecydowaliśmy się zabezpieczyć Metin2 oprogramowaniem ochronnym. Użyjemy programu "Hackshield", który wprowadziliśmy z powodzeniem również w "AirRivals" oraz w "4Story". System zostanie wprowadzany stopniowo w przyszłym tygodniu, aby uniknąć problemów ze zgodnością oprogramowania.

Dla Ciebie nic się nie zmienia. "Hackshield" zostanie zainstalowany automatycznie przy następnej aktualizacji gry. Nie musisz więc sam instalować ani pobierać dodatkowego oprogramowania. Proszę bądź wyrozumiały, jeśli wystąpią na początku jakieś problemy związane z systemem. Hackshield instalujemy w Twoim interesie.
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   aim92 

• Postów 1314

Napisano 21 maj 2010 - 19:54

Kliknąć OK lub w coś podobnego?
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   komodo110 

• Postów 26

Napisano 22 maj 2010 - 10:55

a czy mi kompa nie spiepszy bo tam jest napisane, że system zostanie uruchomiony po tygodniu. A o co to system

[ Dodano: 2010-05-22, 11:59 ]
tu mam urywek tego zdania przeczytajcie System zostanie wprowadzany stopniowo w przyszłym tygodniu, aby uniknąć problemów ze zgodnością oprogramowania. Co to ma znaczyć ?????
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   aim92 

• Postów 1314

Napisano 22 maj 2010 - 15:08

Przeczytaj lepiej sobie to -> http://board.metin2....threadID=913001
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   komodo110 

• Postów 26

Napisano 23 maj 2010 - 14:22

aim92 posłuchaj mi chodzi o to tam jest napisane,że ww. oprogramowanie będzie wprowadzane stopniowo, w ciągu kilku następnych tygodni.
o co w tym chodzi ja podejrzewam, że moj net będzie chodził dopiero po kilku tygodniach ????? TAK/NIE odpowiedz mi szybko
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   aim92 

• Postów 1314

Napisano 23 maj 2010 - 14:50

Data urodzenia mówi sama za siebie bo nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Hackshild to zabezpieczenie gry przed botami, cheatami itd. i nie ma to nic w związku z internetem. Gra chodzi jak dotychczas, ale gdy oprogramowanie wprowadzane na serwer wykryje oszusta to wywala z gry i tyle w temacie.
0

Strona 1 z 1