Forum PCFoster.pl: Dell czy Lenovo - Forum PCFoster.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Dell czy Lenovo

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   LLama 

• Grupa: Użytkownicy
  • Postów 2

Napisano 14 maj 2010 - 21:15

Witam,
Dziś chciałem kupić laptopa i w Rzeszowie znalazłem przez przypadek sklep Kuplaptopa.pl od niedawna podobno istnieją na rynku rzezowskim. Handlują w gównej mierze Dellem ale widziałem że nają i inne marki. Znalazłem u nich Lenowo Y550 z blu-ray w dobrej cenie ale czy to mi potrzebne. Sprzedawca zaproponował mi Della o podobnych paramatrach ale bez tego odtwarzacza dowiedziałem się że Dell ma leprze warunki gwarancji i jest lepiej wykonany,więć skłaniam sie ku niemu,ale muszę się zastanowić.Sprzedawca dał mi wisytówkę z adresem strony internetowej żebym zobaczył co jeszcze mają w ofercie, obługę muszę przyznać mają bardzo dobrą znają się na rzeczy.No ale decyzję musze podjąć sam może ktoś ma juz Della albo kupował unich i może coś powiedzieć czy warto u nich kupować sprzęt. Przyznam się że wolałbym kupić w sklepie a nie na internecie? Wcześniej muc dotknąć, sprawdzić. Pozdrawiam. :sweet:
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   mivosh 

• Tak wÅ‚aÅ›nie wyglÄ…dam ;D
  • Postów 1231
  • LokalizacjaKoszalin

Napisano 15 maj 2010 - 08:29

Jaki konkretnie model tobie poleca?

Btw.
Ortografia się kłania. :sweet:
ಠ_ಠ

Pomogłem? Nie naciskaj Dołączona grafika tylko kliknij w ten link www.pajacyk.pl
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   metis 

• Postów 22

Napisano 15 maj 2010 - 17:50

Zdecydowanie dell.
Pozdrawiam, Krzysiek.
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   nyrias 

• Postów 1

Napisano 19 maj 2010 - 12:49

Przyznam że moje doświadczenie z kupnem laptoka w kuplaptopa.pl było dosyć przyjemne, wybrałem allienwera x17 cena 15 tys. ale byłem przygotowany na zakup tego sprzętu. po kontakcie telefonicznym panowie odesłali mnie do pana Michała Kornaka z którym to mailowałem i obiecał mi że laptop po zamówieniu będzie u mnie wciagu 14 dni roboczych. Jak powiedzial tak też było właśnie będę zasiadał do Modern War Fare 2 obsługa godna polecenia. mnie osobiście przekonała gwarancja NBD bo niema żadnych pośredników typu sklep załatwiam wszelakie naprawy bezpośrednio w dellu.
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   bartolomeo 

• Postów 20

Napisano 19 maj 2010 - 14:36

Pierwszy i ostatni post w tym wątku są dziwne - mam nadzieję, że to nie jest tylko moje odczucie ;) Jeśli chodzi o laptopy della, to sam zawsze polecam tę markę, bo mają niezły sprzęt. Ale 15k to już lekka przesada...
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   spike44 

• Postów 33

Napisano 19 maj 2010 - 14:55

Stawiam na Lenovo zdecydowanie, ale to moje zdanie ;)
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   LLama 

• Postów 2

Napisano 19 maj 2010 - 15:32

kurcze takiej kasy to nie mam zeby wywalić na lapa ,ja chce coś do 3000zł no ale liczy sie jak najleprze wyposarzenie blu-ray mile widziany mam telewizor LCD FULL HD więc jak się to połaczy to nie potrzebuje już urządzenia odzielnego .
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   Looos 

• Postów 245

Napisano 19 maj 2010 - 15:47

Moderatorzy śpią ?
Przecież tego się da czytać rz, sz, u...

To zależy dell czy lenovo zależy jaka będzie cena wyjściowa, warunki wysyłki, obsługa itp...
Poza tym proponuję ci najpierw znaleźć tego lapciaka w sklepie i sprawdzić jak ci leży. Potem kupuj w internecie bo będzie na pewno taniej :)
Odkupi??: Procesory, P??yty g??ówne, Karty graficzne, Dyski twarde. Pisz...
offgolf w zimie raczej niemoºliwy, ale wyj??tki si?? zdarzaj?? ;]
0

Strona 1 z 1