Strona 1 z 1
Program do podzielenia folderu
Napisano 09 maj 2010 - 18:54
Witam, mam duży (dosłownie
) problem. Mam folder w którym jest ponad 65 tysięcy plików graficznych. Muszę go podzielić na kilkadziesiąt (albo i -set) mniejszych folderów, mniej więcej tak, aby w jednym folderze było około 200 plików. Czy istnieje jakiś program którym mógłbym to zrobić, czy jedyny sposób to ręczne podzielenie tego folderu ? Próbowałem WinRAR`em, ale nie mogłem znaleźć tam takiej opcji.
Napisano 09 maj 2010 - 19:01
Ja nigdy nie słyszałem o takich programach ale można przecież zrobić to bardzo szybko ręcznie ...
Zaznaczasz około 200 programów czy ile tam chcesz, potem klikasz między nimi LPP i trzymasz i przenosisz do folderu
Wystarczy tylko chcieć
Zaznaczasz około 200 programów czy ile tam chcesz, potem klikasz między nimi LPP i trzymasz i przenosisz do folderu
Wystarczy tylko chcieć
Daj + jeśli moja odpowiedź Ci pomogła... ;-) My channel on youtube.com
Napisano 09 maj 2010 - 19:20
Jest taki program i nazywa się ''Dzielenie i łączenie plików'' czyli utwórz archiwum z tego folderu i użyj tego programu http://www.programos...nie-plikow.html i sobie wybierasz opcje na ile części ma zostać podzielany taki plik lub ile ma każdy ważyć.
Napisano 09 maj 2010 - 19:27
Cytat
Ja nigdy nie słyszałem o takich programach ale można przecież zrobić to bardzo szybko ręcznie ...
Wystarczy tylko chcieć![:]](http://ok.dfirma.pl/public/style_emoticons/default/tongue.gif)
Wystarczy tylko chcieć
No właśnie o to chodzi, aby nie robić tego ręcznie bo jednak trochę czasu to zajmie.
Dzięki StelioS.
EDIT:
Nie o to mi chodziło. Chce podzielić ten duży folder na, około 320 mniejszych (203 pliki w każdym folderze) w taki sposób, aby dało się je osobno przeglądać.
Strona 1 z 1