Jutro (poniedziałek) przychodzi do mnie gościu, i neta mi będzie zakładał. W orange są limity, a ja chciałbym wiedzieć czy :
1. Jeżeli wezmę limit 3GB i będę grał 2/3 godz. w BFBC2 to na ile mi to starczy ?
2. Jaki limit mi proponujecie do grania w gry ? (ja gdzieś tak gram 3 godz. a tata 2)
Proszę o szybką odpowiedź !
Strona 1 z 1
Orange - problem z limitem
Napisano 09 maj 2010 - 10:02
Daj + jeśli moja odpowiedź Ci pomogła... ;-) My channel on youtube.com
Napisano 09 maj 2010 - 13:15
Mój koleżka przy takim samym limicie pograł sobie w sieci 2 dni i już musiał nowy limit wykupować i to na dodatek pograł może z 2 godziny , a ty tu mówisz o 5 godzinach dziennie to chyba starczy ci to na jedno zagranie
Jeszcze dojdzie ci do tego serfowanie po sieci to już w ogóle porażka z tym limitem.
Zainstaluj sobie ten program http://www.pobieraln...er-0.9.9.9.html i używaj neta teraz tak jak używasz , pograj w sieci ze 2 godziny i już będziesz miał część prawdy ile neta zużywasz i jak się to przełoży na limit..
Zainstaluj sobie ten program http://www.pobieraln...er-0.9.9.9.html i używaj neta teraz tak jak używasz , pograj w sieci ze 2 godziny i już będziesz miał część prawdy ile neta zużywasz i jak się to przełoży na limit..
Napisano 09 maj 2010 - 14:48
U mnie IPLUS raczej nie ma zasięgu.
1. Czy w ogóle opłaca się brać internet orange ?
W ostateczności można u mnie jeszcze neostrade założyć (chyba)
2. Co się stanie jeżeli wykorzystam limit ? (internet nie będzie działał do końca miesiąca ?)
2. Co się stanie jeżeli wykorzystam limit ? (internet nie będzie działał do końca miesiąca ?)
Napisano 09 maj 2010 - 15:03
Cytat
U mnie IPLUS raczej nie ma zasięgu.
To się upewnij z tą neostradą bo to by było najlepsze rozwiązanie.
Jak wykorzystasz limit to nie odłączają neta w IPlusie wiem że jest tak że jak przekroczysz limit to prędkość neta spada do 4kb i taką prędkość będziesz miał do następnego miecha , chyba że prędzej sobie wykupisz nowy limit.
Napisano 09 maj 2010 - 16:27
Cytat
To się upewnij z tą neostradą bo to by było najlepsze rozwiązanie.
No to faktycznie tak zrobię.
To już wszystko co chciałem wiedzieć dzięki
Napisano 09 maj 2010 - 19:22
U mnie miałem to orange i do dupy chciałem neo, nie było zasięgu. Teraz mam radiówke z multimedii i mam bez limitów. Mówie ci. Enjoy
Mój profil Steam http://steamcommunity.com/id/gracekpl
Napisano 16 maj 2010 - 18:51
A mi się wydawało że MultiMedia ma limity...
Strona 1 z 1