Chodzi mianowicie o coś takiego że, w momencie zmienia 1 dokumenta zmienia sie automatycznie także w 2 cholera cieżko mi wyjaśnić dokładnie bo nie mam pojecia co to jest a musze wiedzieć jak to zrobić ;/ mam nadzieje że ktoś bedzie wiedział o co chodzi i mi pomoże
Bardzo bym prosił o screeny jeśli jest to też możliwe i z góry bardzo dziękuje
Strona 1 z 1
micros office - na czym polega integracja elementów pakietu
Napisano 25 kwiecień 2010 - 20:37
Najpierw spróbujmy przetłumaczyć w czym masz problem ![:]](http://ok.dfirma.pl/public/style_emoticons/default/tongue.gif)
Masz 2 dokumenty i zmieniając w pierwszym, zmieniana jest również zawartość 2 dokumentu tak?
Masz 2 dokumenty i zmieniając w pierwszym, zmieniana jest również zawartość 2 dokumentu tak?
Problem z Laptopem?? Pisz PW.
Napisano 26 kwiecień 2010 - 10:49
Tak, i automatycznie w 2 dokumencie sie zmienia tak samo np zmieniając coś w exelu zmienia sie też w innym pakiecie office bez potrzeby żadnego kopiowania etc zmiejąc w 1 zmienia sie też automatycznie drugi
Napisano 26 kwiecień 2010 - 15:18
Na pewno utworzyłeś skrót do pliku i dla tego tak jest.Innego wytłumaczenia nie ma.
Napisano 26 kwiecień 2010 - 15:39
Ty nie rozumiesz o co chodzi
To nie jest żaden błąd, ja musze tak zrobić
Nie wiem na cym polega integracja między pakietami office dlatego tu pisze, może jest ktoś kto sie zna na tym programie i bedzie wiedział o co mi chodzi dostałem taki posrany temat że nikt nie wie o co chodzi ^^"
To nie jest żaden błąd, ja musze tak zrobić
Nie wiem na cym polega integracja między pakietami office dlatego tu pisze, może jest ktoś kto sie zna na tym programie i bedzie wiedział o co mi chodzi dostałem taki posrany temat że nikt nie wie o co chodzi ^^"
Napisano 26 kwiecień 2010 - 17:15
Czyli chodzi Ci o integracje między oprogramowaniem Microsoftu?
Jeśli tak do podeśle PDF.
Jeśli tak do podeśle PDF.
Napisano 28 kwiecień 2010 - 22:09
ehh nie to niestety nie to ;/
Chodzi o integracje programów wchodzących w skład pakietu Office
Chodzi o coś takiego że, jak wstawisz tabelkę Excela do dokumentu Worda i w tzw. międzyczasie zmienisz dane w tabelce to zmienią się również automatycznie w dokumencie. Chce wiedzieć jak to zrobić
Chodzi o integracje programów wchodzących w skład pakietu Office
Chodzi o coś takiego że, jak wstawisz tabelkę Excela do dokumentu Worda i w tzw. międzyczasie zmienisz dane w tabelce to zmienią się również automatycznie w dokumencie. Chce wiedzieć jak to zrobić
Strona 1 z 1