Forum PCFoster.pl: Błagam o pomoc!Nie robi mi tylko polskiego e! - Forum PCFoster.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Błagam o pomoc!Nie robi mi tylko polskiego e!

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Marta28S 

• Grupa: Użytkownicy
  • Postów 1

Napisano 20 marzec 2010 - 21:22

Wszystkie inne ą,ć,ź są tylko nie ma e ;P Podejrzewam, że przez przypadek utworzyłam skrót klawiszowy, poprawiałam już na jezyk programisty, nic z tego, jak robie to e+alt samoczynnie otwiera mi sie strona internetowa i jest tam napisane:

The advertiser is not active.

TradeDoubler

Nie wiem co mogłam uczynić, że tak sie zrobiło, ale mam nadzieje, że ktoś pomoże mi w rozwiązaniu tego pewnie dla Was problemiku ;D
Pozdrawiam!!
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   StelioS 

• Postów 856

Napisano 21 marzec 2010 - 00:20

Nie wiem czy dobrze kojarzę , ale to co przez przypadek uczyniłaś to można jedynie zmienić w ustawieniach klawiatury.Proponuje odinstalować klawiaturę w menedżerze urządzeń podążać wedle wskazówek informacji systemowych zrestartować system w celu dokończenia usuwania sprzętu i zainstalować klawiaturę jeszcze raz .
Również proponuje sprawdzić czy występuje to wszędzie , tzn. komunikatory inne przęglądarki i programy tekstowe , w celu sprawdzenia czy przypadkiem nie jest to wina jakiegoś dodatku zainstalowanego do Firefox'a to jak będziesz to sprawdzać to go wyłącz .
PS. Jaka to klawiatura?
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   aim92 

• Postów 1314

Napisano 21 marzec 2010 - 00:44

Być może przez przypadek zainstalowałaś jakiś syf z internetu. Przeskanuj dysk programem Spybot Search & Destroy oraz Malwarebytes Anti-Malware.
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   wisnia2000 

• Postów 1

Napisano 01 kwiecień 2010 - 19:16

mam ten sam problem ! pomocy !
odpiszcie szybko, błagam !
0

Strona 1 z 1