Forum PCFoster.pl: Jaki sport uprawiacie? - Forum PCFoster.pl

Skocz do zawartości

• 2 stron +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Jaki sport uprawiacie?

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   masder 

• Grupa: Użytkownicy
  • Postów 12

Napisano 20 luty 2010 - 23:57

jak w temacie :) co was najbardziej kręci :D może jakiś extream sport? :D

ja zaczne: freeride na nartach, czasem na desce. powiem wam, że to jest życie. mieszkam w Zakopcu i mam to wsumie codziennie :D no poza latem i wiosną ;P ale nie ma piękniejszej jazdy niż jazda w puchu. wszyscy co próbowali potwierdzą ;D jest tu ktoś taki? ;P a może ktoś sie nie zgadza? :) :) :) ;ppp jak chcecie zobaczyć jak to wygląda to polece wam kilka filmów: deska: That's It That's All <-- the best
narty: tego jest dużo. z polskich to np. Into The WHite, Polish Kiełbasa. a teraz zbierali materiał do nowego The EMotions. można śledzić jak powstaje film czytając bloga freeriderów na www.theemotions.pl POLECAM!! ;)
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Duath 

• Grupa: Redaktorzy
  • Postów 1409
  • Lokalizacja404

Napisano 21 luty 2010 - 00:45

Chętnie bym pojeździł, jakbym potrafił :) Dawno już nie jeździłem, na pewno miałbym spore problemy na początku i kto wie jak długo :D Nie mam pasującego, odpowiedniego sprzętu. Fakt, jest to kwestia pożyczenia, ale co jakbym się połamał? :) Nie dość, że nie ubezpieczyłem się na ten rok, to jeszcze nie byłbym do końca sprawny :D A co jak mi się winda zepsuje i idź sobie ze złamaną nogą na 9 piętro? :D hehe :) tak w ogóle to popieram sporty zimowe i rozumiem te Wasze szaleństwa :) Są one zdecydowanie uzasadnione
Desktop: PDC e5300 @ 4GHz | GA-EP35-DS3 | RAM 6GB DDR2 | GF 9600GT 512MB | 3,6TB HDD | OCZ ModXStream Pro 500W
Mobile: EeePC 1000HE
PDA: Samsung Galaxy Gio

Duath
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   mivosh 

• Tak właśnie wyglądam ;D
  • Postów 1231
  • LokalizacjaKoszalin

Napisano 21 luty 2010 - 12:12

Jeśli do sportów ekstremalnych można zaliczyć drifting, to stawiam na niego. Mógłbym godzinami patrzeć jak inni z gracją przedzierają się przez zakręty.
ಠ_ಠ

Pomogłem? Nie naciskaj Dołączona grafika tylko kliknij w ten link www.pajacyk.pl
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Koala 

• Postów 214

Napisano 21 luty 2010 - 21:39

Ja SnowBoard :sweet:
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Vicious Jack 

• Postów 750

Napisano 21 luty 2010 - 21:48

Kiedyś pływałem (podstawówka, gimnazjum), a teraz od lat 6 uprawiam karate shotokan. Niedługo egzamin na drugi niebieski :sweet:
Gigabyte 970-UD3, AMD Phenom II X4 955, Gigabyte Radeon HD6770, 2x2GB GoodRam PC1600, Seagate Barracuda 1TB, OCz 500W, Windows 7 Pro 64-bit, Realtek RTL8139 50mbps, SE Xperia X10i
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   masder 

• Postów 12

Napisano 21 luty 2010 - 23:02

Cytat

Chętnie bym pojeździł, jakbym potrafił :) Dawno już nie jeździłem, na pewno miałbym spore problemy na początku i kto wie jak długo :D Nie mam pasującego, odpowiedniego sprzętu. Fakt, jest to kwestia pożyczenia, ale co jakbym się połamał? :/ Nie dość, że nie ubezpieczyłem się na ten rok, to jeszcze nie byłbym do końca sprawny :D A co jak mi się winda zepsuje i idź sobie ze złamaną nogą na 9 piętro? :D hehe :P tak w ogóle to popieram sporty zimowe i rozumiem te Wasze szaleństwa ;P Są one zdecydowanie uzasadnione

słuchaj. nie masz co się bać. idziesz sobie na pocz. na jakąś oślą łączkę przypomnisz sobie, bo tego się raczej nei zapomina, a potem możesz stopniowo zwiększać poziom trudności, aż do jazdy w lesie. do odważnych świat należy! ;P jedno jest życie i trzeba z neigo kożystać ;P o na tym blogu pojawił się 1 filmik z dojazdu do włoch ;D faajnie tak sobie z ekipą pojechać ;D coś pięknego ;P
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Michal 

• Michal
  • Grupa: Administratorzy
  • Postów 1386
  • LokalizacjaRybnik

Napisano 22 luty 2010 - 07:13

Ja biegam z mapą i kompasem po lesie :)
Dołączona grafika
Dołącz do fanów PCFoster.pl na Facebooku. Zapraszamy!
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   Fenris 

• Postów 329

Napisano 24 luty 2010 - 23:50

Michał, a brałeś udział w tych wyścigach/rajdach...nie wiem jak to nazwać :D Kiedyś o tym czytałem xD

A co do mnie to w tym tygodniu wróciłem ze snowboardu, albo było dość słabo...słabe warunki trafiłem do jazdy. Poza tym trochę akrobatyki i deskorolki xD
Intel Core2Duo E7400-2.80GHz @ 3.80GHz Pentagram Karakorum
OCZ 4GB (2x2GB) 800MHz CL4 Reaper
Asus HD4870 512MB DDR5
MSI P45 NEO-F
Tacens Sagitta LUX
Chieftec Green Angel 500W

Są dwie grupy użytkowników: Ci, którzy robią kopie zapasowe i ci, którzy zaczną robić kopie zapasowe.
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   Ravex 

• Postów 4

Napisano 25 luty 2010 - 01:34

Ja karate, pływanie i jzda na rolkach :D
0

#10 Guest_kebapf_*

• Grupa: Guests

Napisano 25 luty 2010 - 11:43

No to teraz ja.
Zimą jeżdżę na nartach carvingiem. No w następnym roku chciałbym nauczyć się na desce. Kiedy zejdą śniegi :D gram w koszykówkę i w piłkę ręczną. Oraz czasami popływam.
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   Michal 

• Michal
  • Postów 1386
  • LokalizacjaRybnik

Napisano 25 luty 2010 - 16:35

Fenris, biorę udział w zawodach. Tzn teraz zimą nie ale już niedługo zacznę :D
Teraz trening: bieganie po całej szkole po schodach i siłownia xD
Dołączona grafika
Dołącz do fanów PCFoster.pl na Facebooku. Zapraszamy!
0

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   Fenris 

• Postów 329

Napisano 25 luty 2010 - 22:27

Muszę zacząć biegać i chodzić na siłownię, ale jakoś zebrać się ciężko xD

Michał - To pewnie Twoim idolem jest Bear Grylls :D
Asus HD4870 512MB DDR5
MSI P45 NEO-F
Tacens Sagitta LUX

Są dwie grupy użytkowników: Ci, którzy robią kopie zapasowe i ci, którzy zaczną robić kopie zapasowe.
0

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   dewot1 

• Postów 4

Napisano 27 luty 2010 - 23:13

Cytat

jak w temacie ;D co was najbardziej kręci ;D może jakiś extream sport? ;D

ja zaczne: freeride na nartach, czasem na desce. powiem wam, że to jest życie. mieszkam w Zakopcu i mam to wsumie codziennie ;D no poza latem i wiosną ;P ale nie ma piękniejszej jazdy niż jazda w puchu. wszyscy co próbowali potwierdzą ;D jest tu ktoś taki? ;P a może ktoś sie nie zgadza? :) xD :shoot: ;ppp jak chcecie zobaczyć jak to wygląda to polece wam kilka filmów: deska: That's It That's All <-- the best
narty: tego jest dużo. z polskich to np. Into The WHite, Polish Kiełbasa. a teraz zbierali materiał do nowego The EMotions. można śledzić jak powstaje film czytając bloga freeriderów na www.theemotions.pl POLECAM!! ;)

no ja tez freeride ;P jestem z okolic Krakowa ale czesto w gory jezdze. za tydzien moze do zako wpadne ;P jak beda warunki to chce isc na Kasprowy. ;P ale z tego co wiem to narazie lipa..
a co do tego linka to fajna sprawa. chetni bym sobie tak pojechal tylko trzeba miec umiejetnosci i ekipe ;P moze kiedys ;)
0

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   masder 

• Postów 12

Napisano 05 marzec 2010 - 18:30

Cytat

no ja tez freeride ;P jestem z okolic Krakowa ale czesto w gory jezdze. za tydzien moze do zako wpadne ;P jak beda warunki to chce isc na Kasprowy. ;P ale z tego co wiem to narazie lipa..
a co do tego linka to fajna sprawa. chetni bym sobie tak pojechal tylko trzeba miec umiejetnosci i ekipe ;P moze kiedys ;)

no te tereny gdzie oni jeżdżą to już są ciężkie, ale myślę, że da się zjechać. powoli, ale się da ;P a potem jaka radość na dole ;D a na Kasprowym już jest duużo śniegu. dzisiaj cały dzień pada. wczoraj byłem to trochę mało śniegu było na goryczkowej, ale za to mało też było ludzi i piękne słońce ;D wsumie tak było, jak na tych fotkach z blogu ;D
0

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   Fenris 

• Postów 329

Napisano 05 marzec 2010 - 19:52

Jak miałem jechać z Kasprowego, to się okazało, że na górze jest taki wiatr, że nie da się stać normalnie :(
Asus HD4870 512MB DDR5
MSI P45 NEO-F
Tacens Sagitta LUX

0

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   Adonim 

• Postów 110
  • LokalizacjaGniezno

Napisano 09 marzec 2010 - 13:45

Sex tez mozna zaliczyć do sportu :o wtedy jest na mojej liście. A tak to prawie nic - trochę biegów jak coś. Juz nie te lata i brak kumpli do tego ponadto.
AMD FX 6100 3.3 GHz @ 4.2 GHz(default vcore)
Thermaltake Contac 29 + 2-gi wentylator: Qoltec SilentLine QFA1225
Asus M5A78L-M LX
6 GB DDR3 GoodRAM 1333 MHz CL 9 @ 1480 MHz CL 8
Gigabyte HD 6870 OC Windforce 3X 915/1050 @ 970/1200
Western Digital Blue 7200 16 MB SATA II - 500 GB
Lite-On SH-16A7S SATA
Silver Power SP-600A2C
Trendsonic Wizard
A4Tech Oscar X-748K Extra + Modecom MC-8000 Volcano + A4Tech X7 Gaming
Tracer Corp TRS-390 (słuchawki)
LG Flatron W2253TQ 22' (1920x1080)
0

#17 Użytkownik nie jest zalogowany   mivosh 

• Postów 1231
  • LokalizacjaKoszalin

Napisano 09 marzec 2010 - 20:52

Cytat

Sex tez mozna zaliczyć do sportu :o wtedy jest na mojej liście. A tak to prawie nic - trochę biegów jak coś. Juz nie te lata i brak kumpli do tego ponadto.

Czasami jest to sport ekstremalny. :)

Edit.
Literówka.
ಠ_ಠ

Pomogłem? Nie naciskaj Dołączona grafika tylko kliknij w ten link www.pajacyk.pl
0

#18 Użytkownik nie jest zalogowany   timo1990 

• Postów 12

Napisano 12 marzec 2010 - 19:03

Ja preferuję jazdę na rowerze. W czerwcu zamierzam odbyć wyprawę z wielkopolski nad morze ;]
Timo
0

#19 Użytkownik nie jest zalogowany   Mateusz 

• Redaktor naczelny
  • Postów 1529

Napisano 13 marzec 2010 - 11:52

timo1990, bardzo dobry plan. Też latem na rowerze spędzam wiele dni, odpoczywając od monitora. Masz jakiś bardziej szczegółowy plan tej eskapady :)?
Dołącz PCFoster.pl na Facebooku: http://www.facebook.com/pcfosterpl :) Zapraszamy!
0

#20 Użytkownik nie jest zalogowany   mivosh 

• Postów 1231
  • LokalizacjaKoszalin

Napisano 13 marzec 2010 - 16:16

Cytat

Ja preferuję jazdę na rowerze. W czerwcu zamierzam odbyć wyprawę z wielkopolski nad morze ;]

Zapraszam do Mielna. :)
ಠ_ಠ

0

• 2 stron +
  • 1
  • 2