Chodzi mi o te funkcje, które widzisz powyżej tj. B i u Code List List= img URL.
Chciałbym też wiedzieć jak zrobić linka gdzie wpisując dowolny tekst przekieruje nas na dany adres. Wiem, że jest to związane z tym URL, ale nie wiem jak to zrobić.
Strona 1 z 1
Kto objaśni funkcje odpisywania na posty?
Napisano 27 styczeń 2010 - 22:52
Link
Mamy adres np. www.pcfoster.pl, a wyświetlany tekst ma być pcfoster.
Kopiujesz adres strony ctrl + C, następnie klikasz ikonkę URL, wpisujesz pcfoster klikasz OK kopiujesz adres ctrl + V i klikasz OK. Gotowe, powinno to wyglądać tak pcfoster
B to jest pogrubienie
i to jest kursywa
... teraz spostrzegłem, wystarczy że najedziesz myszką na wybraną funkcję a wyświetli Ci się wytłumaczenie obok Zamknij tagi.
Mamy adres np. www.pcfoster.pl, a wyświetlany tekst ma być pcfoster.
Kopiujesz adres strony ctrl + C, następnie klikasz ikonkę URL, wpisujesz pcfoster klikasz OK kopiujesz adres ctrl + V i klikasz OK. Gotowe, powinno to wyglądać tak pcfoster
B to jest pogrubienie
i to jest kursywa
... teraz spostrzegłem, wystarczy że najedziesz myszką na wybraną funkcję a wyświetli Ci się wytłumaczenie obok Zamknij tagi.
Odkupi??: Procesory, P??yty g??ówne, Karty graficzne, Dyski twarde. Pisz...
offgolf w zimie raczej niemoºliwy, ale wyj??tki si?? zdarzaj?? ;]
Napisano 27 styczeń 2010 - 22:58
Może to dziwne, ale teraz nie ma tej opcji "URL" W kolejności mam tak -B I U MG Code Qoute.
Timo
Napisano 27 styczeń 2010 - 23:04
WÄ…tpiÄ™, wyloguj/ zaloguj siÄ™...
Odkupi??: Procesory, P??yty g??ówne, Karty graficzne, Dyski twarde. Pisz...
Napisano 27 styczeń 2010 - 23:08
Wylogowałem i nic, Chcesz to zrobię screena i Ci pokażę tylko jak go tu zamieśccić?
Timo
Napisano 27 styczeń 2010 - 23:17
Wersja ręcznego wklepywania
Teskt i przykład wyszukiwarka
Wersja półautomatyczna
Klikasz w przycisk Odpowiedz i wciskasz URL. Wpisujesz jakiś tekst, a następnie adres i klikasz Ok.
Dodawanie zdjęć jest proste. Wrzucasz dany obrazek na imageshack.us i po wysłaniu kopiujesz link z np. "Minitura Forum", i wklejasz na forum.
Teskt i przykład wyszukiwarka
Wersja półautomatyczna
Klikasz w przycisk Odpowiedz i wciskasz URL. Wpisujesz jakiś tekst, a następnie adres i klikasz Ok.
Dodawanie zdjęć jest proste. Wrzucasz dany obrazek na imageshack.us i po wysłaniu kopiujesz link z np. "Minitura Forum", i wklejasz na forum.
Strona 1 z 1