Witam wszystkich. Czy nosisz swój telefon w etui? Chodzi o to, że kupiłem nowy telefon i chyba muszę kupić do niego dobre etui. Co byś mi poradził? Czekam na wasze komentarze.

Czy nosisz swój telefon w etui?
Napisano 27 lipiec 2022 - 18:41
Napisano 27 lipiec 2022 - 19:25
Jeśli niedawno kupiliście sobie nowy telefon, to moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem jest oczywiście użycie etui. Dzięki temu na plecach nie pojawią się zarysowania, a telefon zmieni swój wygląd. Jeśli chcesz zobaczyć wielki wybór etui iphone 13 pro. Następnie udaj się do serwisu, który polecam. Można tam znaleźć pokrowce na najpopularniejsze modele telefonów i korzystać ze swojego gadżetu w pełni komfortowo i bezpiecznie.
Napisano 27 lipiec 2022 - 20:42
Całkowicie zgadzam się z tym, że bez etui nie da się utrzymać telefonu w idealnym stanie. Dlatego na pewno będę tam zamawiał etui do mojego iPhone'a, aby korzystać tylko z efektów jakościowych.
Napisano 20 marzec 2023 - 13:42
Jak dla mnie to jednak etui jest koniecznością, a dla was?
Napisano 01 maj 2023 - 12:52
Owszem, ale mam takie etui, które chroni raczej tył telefonu, z przodu zaś mam przyklejone szkło hartowane. Szukam teraz internetu 5G, okazuje się, że nie każdy z operatorów komórkowych działa już w tej sieci. Trafiłam na ofertę Otvarta https://otvarta.pl/ i zastanawiam się nad zasadnością podpisania z nimi umowy na abonament telefoniczny. Co o tym myślicie, czy jest tu osoba, która już działa na ich internecie LTE?
Napisano 14 lipiec 2023 - 12:38
Jeśli szukasz dobrego etui na swój iPhone, czy nawet apple watcha to możesz zapoznać się z ofertą sklepu https://4techgoods.com/. Znajdziesz tam szeroki wybór etui, zarówno skórzanych, jak i silikonowych, które idealnie chronią telefon i nadają mu jednocześnie stylowego wygląu. Niezależnie od modelu iPhone'a, z pewnością znajdziesz odpowiednie etui, który też będzie pasował Ci pod ręką. W razie czego też jest pomocna obsługa, no i można od razu dobrać szkło hartowane na ekran.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych