Skocz do zawartości

Zdjęcie

Nauka online

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Foxxi

Foxxi
  • Użytkownicy
  • 21 postów

Napisano 23 lipiec 2022 - 13:05

Obecnie bardzo możliwe jest studiowanie online. Dzieje się tak dlatego, że wiedzę można zdobyć z całego świata. Możesz uczyć się z wygodnej kanapy. Bardzo mi się podoba. A co z tobą?

• 0

#2 WeigelP

WeigelP
  • Użytkownicy
  • 14 postów

Napisano 23 lipiec 2022 - 18:08

Nauka online stała się naprawdę czymś nowym i popularnym w ostatnim czasie. Sporo osób nie lubi obecnie takiej formy nauki i każdy woli opcję offline. Ale osobiście bardziej podoba mi się opcja online, bo jest bardzo wygodna.

• 0

#3 TeddyBear

TeddyBear
  • Użytkownicy
  • 31 postów

Napisano 24 lipiec 2022 - 07:10

Obecnie bardzo możliwe jest studiowanie online. Dzieje się tak dlatego, że wiedzę można zdobyć z całego świata. Możesz uczyć się z wygodnej kanapy. Bardzo mi się podoba. A co z tobą?

Tak, masz całkowitą rację. Taka nauka to zawsze tylko dobre emocje. Oczywiście bardzo ważne jest, aby znaleźć profesjonalistów, którzy potrafią dostarczyć informacje nawet online. Wymaga to jednak dużego profesjonalizmu. Na szczęście takich profesjonalistów dla mojego dziecka znalazłam w Easy School

• 0

#4 korneliusz

korneliusz
  • Użytkownicy
  • 32 postów

Napisano 21 marzec 2023 - 14:49

Dla mnie jakościowo ważniejsze są metody uczenia się niż sam sposób nauczania. Z mojego doświadczenia wynika, że najlepiej uczyć się w sposób interaktywny, czyli poprzez aktywne zaangażowanie się w proces uczenia. W moim przypadku dobrze sprawdzają się różne mnemotechniki, które pozwalają na efektywniejsze zapamiętywanie informacji. Sporo fajnych przykładów takich technik znajdziecie na https://www.casfera....wnie-sie-uczyc/, gdyby ktoś chciał się dowiedzieć, jak się uczyć skutecznie i szybko, to polecam przeczytać.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych