Ostatnio siostra poleciła mi firmę Koba i po sprawdzeniu oferty również chcę Wam ją polecić. Dobre opinie o firmie Koba z Białegostoku są gwarancją jakości. Marka ma też ciekawe pakiety zarówno dla pojedynczych, jak i grupowych usług. Internet dostarczany przez markę może być również radiowy, a telefonia jest konkurencyjna z czołowymi markami tel-kom. Polecam.

Internet, telewizja, telefon.
Napisano 26 listopad 2018 - 21:39
Napisano 04 grudzień 2018 - 22:54
Ja najczęściej korzystam z internetu i tow drodze i dlatego zdecydowałam się na internet mobilny z Otvarta. Jest to nowa sieć na naszym rynku oferująca 100 GB + 200 w nocy za jedyne 39,99 zł . Wszystko działami jak należy , nic się nie zacina.
Napisano 05 lipiec 2022 - 07:46
Też miałam ten problem: internet mobilny jaki wybrać. Ostatecznie postawiłam na nju mobile, za który płacę tylko 29 zł miesięcznie, a prędkość i zasięg jest super.
Napisano 25 październik 2022 - 22:27
W większości pracuję zdalnie i dlatego potrzebuję dobrego, ale na prawdę dobrego internetu 5G. Mieszkam w takim miejscu, że żaden inny nie wchodzi w grę, dlatego prozę Was o pomoc. Możecie coś polecić? Ja w sieci trafiłam na ofertę tej firmy: https://otvarta.pl/ i wydaje mi się całkiem ok, a Wy co o niej myślicie? A może ktoś korzysta?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych