Witajcie.
Prowadzę stronę Gimnazjum Publicznego w Wilczętach. Niestety jestem kiepski jeśli chodzi o grafikę strony. Proszę podeślijcie mi jakieś pomysły jak mogę tą stronę ulepszyć. Strona jest aktualizowana w miarę jak najczęściej. Każdy komentarz mile widziany. ^^"
Że grafika do**** to ja wiem. Liczę wże ktoś powie co moge w niej ulepszyć.
Strona 1 z 1
Wasze strony
Napisano 22 grudzień 2009 - 17:54
Ja chciałem się pochwalić stroną oCom.pl.
Dzięki niej możesz zbudować własną witrynę bez potrzeby znajomości języków programowania. Wszystko to dzięki zainstalowanemu na serwerze autorskiemu cms-owi.
Tworzenie jest o tyle proste, że ograniczamy się do wyboru szaty graficznej (z ponad 100) oraz skryptów które są nam potrzebne do stworzenia strony. Po stworzeniu strony zostaje dodać nam treści które możemy dodać przy pomocy opcji zawartych w cms-ie.
Polecam spróbować swoich sił.
Dzięki niej możesz zbudować własną witrynę bez potrzeby znajomości języków programowania. Wszystko to dzięki zainstalowanemu na serwerze autorskiemu cms-owi.
Tworzenie jest o tyle proste, że ograniczamy się do wyboru szaty graficznej (z ponad 100) oraz skryptów które są nam potrzebne do stworzenia strony. Po stworzeniu strony zostaje dodać nam treści które możemy dodać przy pomocy opcji zawartych w cms-ie.
Polecam spróbować swoich sił.
Napisano 22 grudzień 2009 - 20:46
Jak dla mnie to kolory całej strony mógłbyś pozmieniać oraz trochę ten pasek zakładek(kolory i czcionka). Ale tak ogólnie to może być
Pzdr,
Praetorian
Praetorian
Strona 1 z 1