Skocz do zawartości


Zdjęcie

windows 7 poważny problem


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
16 odpowiedzi w tym temacie

#1 oliwier1234567890

oliwier1234567890
  • Użytkownicy
  • 7 postów

Napisano 19 maj 2016 - 15:21

możecie mi pomóc mam straszny problem z windowsem nwm co mam robić.

problem to różne ikonki na pulpice typu dodam załącznik.

Załączone pliki

  • Załączony plik  sde.png   607,24 KB   1 Ilość pobrań

  • 0


#2 Miodek

Miodek
  • Użytkownicy
  • 1987 postów
  • LokalizacjaPasieka

Napisano 19 maj 2016 - 18:38

No ładny problem, ale potrzebuję więcej info...

Od kiedy występuje? Było coś zmieniane w systemie, instalowane?

Swoją drogą widzę, że pobierasz z torrentów. Może złapałeś coś nieodpowiedniego...


  • 0
Drogi analfebeto. Zamiast pisać na końcu posta "przepraszam za błędy", popraw je.

#3 oliwier1234567890

oliwier1234567890
  • Użytkownicy
  • 7 postów

Napisano 19 maj 2016 - 20:03

No ładny problem, ale potrzebuję więcej info...

Od kiedy występuje? Było coś zmieniane w systemie, instalowane?

Swoją drogą widzę, że pobierasz z torrentów. Może złapałeś coś nieodpowiedniego...

stało się to kiedy zainstalowałem antyvirus AVG potem brat odinstalował ja drugi raz go zainstalowałem i potem zaczęły się pojawiać a z torentów już nie pobieram pobierałem przed tymi błędami 


  • 0

#4 Miodek

Miodek
  • Użytkownicy
  • 1987 postów
  • LokalizacjaPasieka

Napisano 20 maj 2016 - 09:38

Masz/miałeś jeszcze jakiś inny antywirus poza AVG?


  • 0
Drogi analfebeto. Zamiast pisać na końcu posta "przepraszam za błędy", popraw je.

#5 oliwier1234567890

oliwier1234567890
  • Użytkownicy
  • 7 postów

Napisano 20 maj 2016 - 20:55

Masz/miałeś jeszcze jakiś inny antywirus poza AVG?

Nie miałem


  • 0

#6 Miodek

Miodek
  • Użytkownicy
  • 1987 postów
  • LokalizacjaPasieka

Napisano 21 maj 2016 - 10:49

Pobierz to oprogramowanie

https://pl.malwareby...nload/thankyou/
Zainstaluj i przeprowadź pełne skanowanie systemu.


  • 0
Drogi analfebeto. Zamiast pisać na końcu posta "przepraszam za błędy", popraw je.

#7 oliwier1234567890

oliwier1234567890
  • Użytkownicy
  • 7 postów

Napisano 21 maj 2016 - 14:42

Pobierz to oprogramowanie

https://pl.malwareby...nload/thankyou/
Zainstaluj i przeprowadź pełne skanowanie systemu.

 

jest jeden problem nie moge nic instalować żaden instalator mi nie działa jak chcę zainstalować


  • 0

#8 Miodek

Miodek
  • Użytkownicy
  • 1987 postów
  • LokalizacjaPasieka

Napisano 21 maj 2016 - 20:29

Sprawdź czy usługa systemowa Instalator Windows jest uruchomiona.


  • 0
Drogi analfebeto. Zamiast pisać na końcu posta "przepraszam za błędy", popraw je.

#9 oliwier1234567890

oliwier1234567890
  • Użytkownicy
  • 7 postów

Napisano 22 maj 2016 - 09:51

Sprawdź czy usługa systemowa Instalator Windows jest uruchomiona.

jest


  • 0

#10 Miodek

Miodek
  • Użytkownicy
  • 1987 postów
  • LokalizacjaPasieka

Napisano 22 maj 2016 - 10:55

Pobierz CCleaner wersję portable. Usuń nim zbędne pliki i przeskanuj rejestr.


  • 0
Drogi analfebeto. Zamiast pisać na końcu posta "przepraszam za błędy", popraw je.

#11 oliwier1234567890

oliwier1234567890
  • Użytkownicy
  • 7 postów

Napisano 23 maj 2016 - 18:54

Pobierz CCleaner wersję portable. Usuń nim zbędne pliki i przeskanuj rejestr.

coś mi nie działa to ;D


  • 0

#12 Miodek

Miodek
  • Użytkownicy
  • 1987 postów
  • LokalizacjaPasieka

Napisano 24 maj 2016 - 10:29

Aha. A coś więcej?


  • 0
Drogi analfebeto. Zamiast pisać na końcu posta "przepraszam za błędy", popraw je.

#13 oliwier1234567890

oliwier1234567890
  • Użytkownicy
  • 7 postów

Napisano 24 maj 2016 - 20:23

Aha. A coś więcej?

no tak otwieram plik wyskakuje mi błąd pisze oliwier/detoskop coś takiego


  • 0

#14 Miodek

Miodek
  • Użytkownicy
  • 1987 postów
  • LokalizacjaPasieka

Napisano 24 maj 2016 - 21:30

Zobacz czy te problemy występują w trybie awaryjnym. Jeśli nie - wykonaj wszystko co pisałem wyżej.


  • 0
Drogi analfebeto. Zamiast pisać na końcu posta "przepraszam za błędy", popraw je.

#15 xuanh231

xuanh231
  • Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 15 marzec 2017 - 10:53

wielki problem

  • 0

#16 Jeaherys

Jeaherys
  • Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 15 marzec 2017 - 14:41

Najszybszym sposobem zawsze jest format, i na pewno zadziała :)
  • 0

#17 amy333

amy333
  • Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 25 marzec 2017 - 05:28

Otóż zainstalowałem wczoraj Windowsa 7 64bit. Podłączyłem modem Iplusa. Modem posiadam E156G.


  • 0
Let’s have fun with magnum toto ,
and check damacai 4d


Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych