Czołem Wszystkim!
Mam na wymianę konsolę PlayStation 4 z grami (Fifa 15, GTA V, Plants vs Zombies, NFS Rivals, Fifa14 + jakieś tam z plusa - oczywiście dostajecie także wszystkie konta z konsoli na wyłączność). Konsola jest w stanie idealnym. Zero uszkodzeń. Absolutne ZERO przegrzewania się, chodzi cicho i się nie zawiesza (na co daję słowo i gwarancję).
Pad oczywiście używany, ale gałki nie są pozdzierane jak u innych, albo to ja mam delikatne łapki albo po prostu trafił mi się jakiś serio dobry model. Bardzo dbam o swój sprzęt (jak każdy pasjonat). Konsolę kupiłem tylko dla Wiedźmina 3 - przed przesunięciem premiery. Konsolę mam od marca 2014. Nie jest wyeksploatowana na wszystkie strony, bo grałem na niej sporadycznie.
Gwarancja nadal jest na kilka miesięcy jeszcze. SĄ NA TO PAPIERY ![]()
Oczekuję w zamian PCta, którego nie będę musiał za miesiąc remontować ani dokupywać nowego procka grafiki itp.
Chciałbym sobie móc spokojnie pograć w CS:GO, LoLa, postreamować itp.
A jak mi się zachce go rozbudować pod Wiedźmina to żebym nie musiał wydawać podwójnej wartości komputera
Chcę uczciwych ofert i uczciwych ludzi - ze swojej strony - po zatwierdzeniu przez obie strony chęci wymiany dokonuję wszelkich formalności itp.
Możliwy odbiór w Warszawie ew. podjadę gdzieś w okolicach Mazowieckiego. Jeśli ktoś będzie chciał najpierw sprawdzić u siebie czy konsola działa - nie ma problemu, kota w worku nikomu wpychać nie będę - mogę podjechać i wtedy sobie osoba zainteresowana sprawdzi czy wszystko gra i buczy jak w opisie.
Telefon kontaktowy podaję na priv.
OCZYWIŚCIE MOŻLIWOŚĆ DOPŁATY Z MOJEJ STRONY JAK NAJBARDZIEJ W OPCJI
JEDNAK PROSZĘ WAS - KOMPUTERY SKŁADANE ZA GIERKA MNIE NIE INTERESUJĄ. Tłumaczenia, ale przecież możesz sobie podkręcić spokojnie do 4.0 procka... tak, 5 letniego procka będę katował, żeby pograć w CSy lol. Serio, moja oferta jest poważna i tego samego oczekuję.
Zdjęcia jeśli ktoś sobie życzy oczywiście także mogę dorzucić, żaden problem.
Pozdrawiam serdecznie.