Skocz do zawartości


Zdjęcie

Deinstalacja sterowników audio


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
28 odpowiedzi w tym temacie

#21 Kowal1248

Kowal1248
  • Użytkownicy
  • 225 postów

Napisano 25 sierpień 2009 - 07:49

Nie kodek do filmu nie ma nic wspólnego z dźwiękiem.
Nie wydaję mi się aby program Ares mógł uszkodzić tobie dźwięk.

Najlepszym rozwiązaniem będzie jeśli dasz kompa do serwisu bo oni zobaczą co się naprawdę stało i może to jakaś małą wadę w płycie głównej że my przez internet sobie z tym nie poradzimy :thumbup:
  • 0
Podpis niezgodny z regulaminem/Kamillo


#22 Irena

Irena
  • Użytkownicy
  • 59 postów

Napisano 25 sierpień 2009 - 09:17

Mieszkam na wsi, więc jest to dla mnie problem .Na razie muszę się obejść.
Zastanawiam się dlaczego u mnie jest ten nowy Media Player, przecież takiego nie miałam . Może zainstalować ten stary , który miałam przedtem i działał.?
  • 0
Irena

#23 aim92

aim92
  • Użytkownicy
  • 1488 postów

Napisano 25 sierpień 2009 - 09:26

Możesz zainstalować ten co miałaś wcześniej, ale to raczej nie pomoże (chyba że się mylę).
  • 0

#24 Irena

Irena
  • Użytkownicy
  • 59 postów

Napisano 25 sierpień 2009 - 09:28

Sprawdziłam teraz wersję tego programu 6.4.9.1 i to jest program dla windows xp98. Może o to chodzi? Jak go odinstalować i zainstalować dla windows xp 2000.
  • 0
Irena

#25 aim92

aim92
  • Użytkownicy
  • 1488 postów

Napisano 25 sierpień 2009 - 09:30

Może zamiast tego programu użyj Winamp'a albo Aimp'a, będziesz szybciej.
  • 0

#26 Kowal1248

Kowal1248
  • Użytkownicy
  • 225 postów

Napisano 25 sierpień 2009 - 13:26

A może pożycz od kogoś kartę dźwiękową i jak będzie działać kup sobie tą kartę :thumbup: Najtańsze karty są od 20zł w górę :clap:
  • 0
Podpis niezgodny z regulaminem/Kamillo

#27 Irena

Irena
  • Użytkownicy
  • 59 postów

Napisano 25 sierpień 2009 - 17:48

Więc tak to wygląda. Wróciłam do mojego starego dysku ( 80kb), który mi szwankował zeby sprawdzić czy jest dżwięk. Okazało się że JEST, więc to nie jest wina komputera tylko ustawień. Dałam sobie narazie spokój z tamtym dyskiem chociaz jest nowy (160kb).
Ale żeby nie było tak cudownie, to na starym dysku " odkurzacz" znalazł wirus 229,90MB.
Naywa wirusa C- QOOBOX/QUARANTINE/C/WINDOWS/mstaler.
Teray klawiatura wzsiada. widac jak jest napisanew.Pomoc !!!!
  • 0
Irena

#28 Kowal1248

Kowal1248
  • Użytkownicy
  • 225 postów

Napisano 25 sierpień 2009 - 18:12

Zrób formata będzie najlepiej(format-reinstalacja windowsa)
  • 0
Podpis niezgodny z regulaminem/Kamillo

#29 Irena

Irena
  • Użytkownicy
  • 59 postów

Napisano 25 sierpień 2009 - 19:56

Napewno bym zrobiła,ale nie mam CD z programem.
Narazie cieszę się z tego co mam .
Jeszcze raz dziękuję za pomoc.

[ Dodano: 2009-08-29, 23:57 ]
Witam ponownie. Mam teraz dwa dyski w komputerze i dżwięk jest tylko w jednym. Sprawdziłam zapisy w menadzer urządzeń.Wpisy są identyczne. Więc dlaczego nie ma dżwięku na jednym dysku.Program jeden to 'xp profesional' a drugi tylko 'xp.'
  • 0
Irena


Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych